En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Lite träning och vallhund på besök!

Jo, idag var det inte så varmt som dom andra dagarna. Vi började dagen med att gå en långpromenad i skogen. Hundarna var ju med i skogen igår och då red vi ner till sjön och badade med både hundar och hästar! Kan man bo bättre??
Jag fick lite mersmak och vi gick en långis dag innan jag börade med bull och bröd bak. Man känner sej rätt duktig efteråt!
Sedan fick jag ett tillfälle att gå rundan och där tog jag med mej spårapporter och tränade på detta. Kissy behöver träna på att inte tugga i sin iver och Crazy har ju alltid varit lite off med apporteringen. Hon blev hysterisk och spottar ut apporterna i sin iver att få en godis. Tillslut blev jag lite irriterad och klatchade till henne på nosen och sa: skärp dej! Och vilken reaktion! Hon höll snällt apporten och väntade på godiset!
Kissy letade även upp men vi måste träna mera nära, annars kommer tugget.

Känns skönt, att va igång!

Makea Nothing else matters) var här också ikväll. Dom var i närheten och prövade på vallning! Hon har ju en egen hemsida där bilder kommer att ses. Men det bara klickade och fanns där i ryggraden, jag är en vallhund! Häftigt värre.
Här lekte hon med Kissy som var precis lika lekfull. Fikade gjordes också!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-08-02 20:47

Tack för idag! Jättetrevligt! =) Och goda bullar *mums*
Kanske vi trillar in och luktar fårskit någon mer gång då vi ska fortsätta att testa det där med vallning lite grann.

Makea har längre inga vita ben... full av gräsfläckar och fårskit!!! Kissy och Makea hade nog jäkligt skoj, nu har hon ätit lite och sover som en klubbad säl! Lilla söta ängel blå <3

5 timmar non-stop med vallning och lekrace krävdes för att få henne att ta en tupplur ;) hahaha

kram Mackson och familj

Skrivet av Tezze , 2008-08-02 21:58

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?