En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Urfälld!

Jo, det kan man kalla Kissy nu, så urfälld så man inte vill ta kort på henne ens!! Men nu ser man hur hon ser ut och hon har blivit riktigt bra med tiden! Skall ställa ut henne snart i höst och det är nog bara en fördel, hon har inte så lång päls men den är så tjock!!

Vi har fått en uppdatering från Usa och Dreamer. Allt är lugnt, eller lugnt är väl synd o säga, med aussies som är 5 månader! Men Gail är nöjd och tror att vi kommer att älska henne. Problemet är att jag kan inte ha 3 aussies hemma, så nu är jag lite rådvill, läget här hemma har ju ändrats sedan vi bestämde att köpa Dreamer.
Hon ser bra ut, långa ben och lång nos, precis som det skall vara i den åldern! Väldigt will to please och blir nog ett lättarbetad liten tjej.

Hemma är det mest hästarna som tar tid, Pontus skall snart tillbaka till Nathalie och Pia, vi har varit och tittat på en Shetlandsponny att låna till Alice över vintern och den kommer om allt går som det ska i slutet av September. Då lämnar vi ju även Diamond till ett par vänner som skall ta hand om honom tills Alice vuxit i honom.

I helgen åker några D-K till Gotland, vi önskar dom lycka till, där har vi också varit på bernertiden! Det var där våran första berner Andro blev champion.
Även Skurups bhk har utställning och Linda (Nortons matte) har haft fullt upp med att fixa allt, vi önskar Winston lycka till som skall dit!

Igår REGNADE det! Och då menade jag regnade! Jag bakade lite bullar tills Oscars första tonårskalas ( fyller 13!! på Måndag), och gick en långpromenad i regnet. Det känns rätt skönt efteråt. Jag hade tom paraply!! I skogen....

Sillys valpar har flyttat hemifrån har jag läst på deras hemsida. Vi önskar ägarna lycka till och hoppas ni blir lika nöjda som vi är med Kissy och jag vet att systrarnas ägare är också!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-08-28 08:32

Spännande med shettis till Alice! Det tycker hon nog är hellajbans med egen ponny i lagom storlek!

Sillys valpar är underbara allihopa och alla valpköparna är lika underbara de! Tack Tina för att jag fick världens bästa hund av dig och för att jag fick möjligheten till denna härliga kull!

Gratta Oscar i förskott från mig och A!

Kramis!

Skrivet av Sandra, 2008-08-28 12:28

Det ska bli underbart skönt när utställningen är över, mycket jobb att ansvara för en sådan! Ska bli kul att se Winston(om jag hinner!!) och jag håller tummarna. I nästa vecka ska väl allt ha återgått till det normala så även Nortons blogg kan bli uppdaterad efter sommaren! Vi önskar alla Lycka Till i helgen och förhoppningsvis är vi väl många som ses på Sofiero.

Skrivet av Norton med flock, 2008-08-28 22:55

Tack för era Lyckatillhälsningar!

Jag gör mitt bästa så får vi se om domaren gillar mig :o)...huvudsaken är att matte blir nöjd med mitt uppförande i ringen. Då blir hon så glad o säger att jag är så duktig så! Har inte mycket päls kvar för jag har nu fällt i mer än tre veckor, fast en del domare verkar inte bry sig. Matte ger mig någon konstig röra som Tina har rekommenderat, med äggula, öljäst o någon olja. Det ser jätteäckligt ut men jag gillar det!

Hoppas det kommer många Doorkeepare till Sofiero!

Skrivet av Winston, 2008-08-30 11:07

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?