En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Hälsning från Usa och spår!

Jo , igår la vi spår igen! Kissy var verkligen glad när vi gick och det började på ett hygge och gick över vägen till skogen med mossa på marken. Inte helt lätt. Men hon började bra, mycket tryck i linan och hittade första apporten, ja, vad glad hon blev! Sen in i hjulspår på hygget och där, ja där fanns massor av högt gräs!! Det är gott, då blev jag irriterad, man äter inte gräs under ett spår!! Då blev hon lite låg, spårade vidare men trycket blev inte som förr... Upp på vägen och över i mossan, då kom trycket tillbaka! Jag bara väntade ut henne och vips så var alla apporter tagna och hon var lycklig med sin tross!
Crazy fick istället hämta saker, och försöka inte skälla! Hon far gärna omkring och gapar! Men tillslut var hon skummig runt munnen och trött i hjärnan. Det gick att dirigera vilken sak hon skulle ta, hon är så duktig om än het den "gamla"!

Vi har fått kort av Dreamer! Gail är jättenöjd med alla 3 hon har och det lovar gott. Själv tycker jag att Dreamer ser fin ut, lite tunn i nosen för dagen ( 5 månader) men hon rör sej gudomligt bra säger Gail.

Det finns bara ett problem... Vi kan inte ha 3 hundar här hemma som vill jobba, så vi får nog hitta ett foderhem åt någon av dom... Någon som är intresserad så hör gärna av er till oss.

Nåja, det problemet kommer i November!
Se o njut!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-09-02 09:37

Åh vad fin hon är!! Så fint tecknad hon är, det skall bli roligt att se henne live..
Kram från Nol

Skrivet av Siggenemo, 2008-09-02 12:59

Åh vilka härliga kort på det lilla pyret... Kul att hon ser så lovande ut...
Det hade varit så kul att vara fodervärd till nån av de 3... MEN du vet ju hur läget är....
Massa kramisar Linda.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-09-02 14:33

Oj vad stor hon har blivit och nu är det inte långt kvar heller...ska verkligen bli kul att få se henne här i Sverige.
Det ska bli himla kul i Sofiero med så många Doorar... längtar!

Kramar från oss

Skrivet av Nadia, 2008-09-03 21:41

Åhh vad söt hon är den lilla Drömflickan. Det hade nog Winston också tyckt :o) Jag själv hade gärna varit fodervärd för henne, men tror att Winston hade lärt henne alldeles för många dumheter. Han är ju rätt så krävande själv. Dessutom jobbar jag numera så...Sunt förnuft måste komma först - även om jag blir hagalen. Det hade också varit kul att ställa ut valp igen, suck...

Vi får nog komma väldigt tidigt till Sofiero och muta in all mark som behövs för alla Doorkeeparna. Vi fyller nog en ringsida hoppas jag. Vi tror på en kanondag, både resultat- och vädermässigt!!!

Skrivet av Anneli m Winston, 2008-09-04 12:07

Sicken sötnos :D VERKLIGEN!! Mamma faller pladask, hon älskar dom svarta!

Anneli: Om du är där när dom öppnar portarna och okuperar en hel ringsida så skyndar vi oss och hjälper till att paxa! hahaha ;)

Ska bli jäkligt roligt att se alla. Så många syskon och övriga som man träffat eller inte träffat förut!!!!!!

Skrivet av tezze och monster-/tornado-makea, 2008-09-04 21:50

Så fort tomten är inhängnad kan jag ha hur många hundar som helst! Skojar bara =) Imorgon bär det av till Öland, 8 aussisar är anmälda. Vet du någon?
Gucci har vuxit i sin kropp och pälsen är på topp =) Det blir spännande!

Kram från oss.

Skrivet av Tessan & Gucci, 2008-09-04 21:58

Ja, vem vet... En D-K aussie till ska nog få plats i Nol, lr vad säger du? Sen vilken det blir får vi väl se ;) Kul att det går så bra för alla D-K aussisarna :) Grattis. Och sug åt dej en del av den kakan.... :)
Häls. från en som vill ha en "riktig" hund nu ;)

Skrivet av Tina, Tarzan och Wilma, 2008-09-05 15:13

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?