En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Rörigt!

Så kan man väl sammanfatta veckan!! Alla som har barn, små barn kan nog föreställa sej det dåliga samvetet man alltid har! Emil o Alice har varit snuviga med feber och halsont i veckan. Det var att dela dagar på jobbet, ta ut vab och komptimmar och senast fick vi muta Alice med en happy meal så hon satt still medans jag gjorde en del som MÅSTE göras på jobbet. Johan är mitt uppe i ett stor projekt och är tacksam för att kunna åka till jobbet.
Hundarna, var hamnar dom i detta.... Jo, inte direkt aktiverade för en dag hemma med vab är man rätt så slut i huvudet! Det går ju an när båda barnen är krassliga men endast Alice som man inte kan lämna själv... Idag fick vi gått halva bonderundan i ösregn och paraply!! Men hundarna busade och rasade värst värre.
Idag körde Alice, Oscar o jag ner Pontus till syster och systerdotter. Där får han bo ett tag nu, jag orkar inte med det dåliga samvetet också!! Nu går Hasse, Ruby och Diamond snällt tillsammans i hagen.
Oscar har tränat dressyr i Onsdags och i Torsdags hoppade både Sandra o Oscar lektion. Det gick verkligen jättebra!! Det är ju sista minuten för Oscar o Diamond och Sandra rider också bara året ut på ponny. Vi hoppas på en bra höst på tävlings säsongen!

Hundarna, jo dom får ju sin motion, hela familjen motionerar, Johan springer varannan dag och idag cyklade Emil med dom. Men hjärngympan är det värre med.... Men så är det ju emellan åt!

Vi ser fram emot en helg med träning och bara vara helt normala!

Lycka till alla som är på Öland( ialla fall Gucci...) Kan tänka mej att MonsterLena är lite där också!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-09-05 19:05

Jo, monster-Lena är på Öland litegrann imorgon. Fast inte där du trodde... jag ska vara ringsekreterare på wheatenspecial!

Skrivet av Monster-Lena, 2008-09-05 22:35

Jösses vad ni håller igång..jag är imponerad!!
Vad har kungsbackakursen för blogg? Nu blir jag nyfiken...
Ha det så gott och "en lugn o fin helg" ;) (kanske?)
Kram Pernilla & co

Skrivet av Siggenemo, 2008-09-05 23:44

Här är adressen: http://brukskurs.hundbloggar.se/

// Tina

Skrivet av Tina, 2008-09-06 09:52

Hej på er !

Pärlan ska också till Öland men kan inte räkna med att det går så bra i år som det gjorde förra året. Hon har nämligen tappat nästan all den fina pälsen. Ska försöka att fluffa upp det lilla som finns kvar med fönen och sen får det gå som det gör.

Har fixat så att goa Fanny ställer henne i år också. Bättre handler kan man inte ha, det är en fröjd att se henne i ringen med Pärlan som älskar henne.

Vi hörs i morgon och som sagt blir det Cert i morgon så lovar jag att äta upp min gamla gröna slokhatt.

Ha det gott, Lena

Skrivet av Lena, 2008-09-06 11:34

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?