En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

spår och regn!!

Idag fick vi vänta o vänta på regnet, det öste ner!! Det är så blött i markerna att man skulle behöva simhud mellan tårna.
Sandra red dressyr på Ruby och jag tömkörde underbara Diamond i regnet, Hasse fick lite longering. Jag lagade faktiskt regntäcket till Diamond, vill inte att ha blir urskogsindianslurvig innan Oscar har tävlat färdigt för hösten.

Kjell kom och la ett spår innan han gick till skogen med Crazy för en promenad. Jag passade på att lägga ett spår till Kissy också. Catharina kom och hälsade på, Nemi löper för fullt.

Jag gick till skogen med Kissy och känner inte riktigt igen henne, hon är lite passiv i spåret, tar alla apporterna, leker som en galning men har inte samma tryck som förr... Vet inte varför. Hon spårar noggrant och slog en enda gång i en jättecirkel. Där hamnar man ju i dilemmat att vänta ut och se vad som är annat spår och eget.
Men vid trossen så blev hon helgalen som vanligt!!

Crazy spårade i jobbig terräng, där Ki gick sitt viltspår sist. Mycket ris och buskar. Spårade med bra tryck men tyckte att apporterna var så där.
Alltså, bägge hundarna kunde gjort ett bättre jobb denna gången men så är det ju ibland!

Ölands utställningen är ju denna helgen, jag hoppas att det går jättebra för era Door-Keepers som är där!! Hoppas ni inte blir helt dräkta. Som det regnade här i morse så behöver man inte tänka på att föna eller borsta hundar!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-09-06 14:53

Låter ju bra att det regnade på fler ställen än här... Regnet verkligen öste ner när vi var ute i morse jag och Milou. Jag råkade sätta ut näsan utför dörren för en liten kisseprommis å då kom det en stört skur igen, jag var inte långt hemifrån men genomblöt blev jag ändå...
Jag längtar såååå till nästa söndag... Det ska bli fantastiskt kul på utställningen i Sofiero!!!!
Ha det så bra!!!
Kramisar Milou med familj.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-09-06 15:15

Det känns svårt att skiljas från en kär vän, så svårt att jag nog får ta tillbaka vad jag lovade i går. Det blev nämligen så att Pärlan i dag på Böda utställningen blev bästa tik och tog sitt tredje cert och blev BIM. Jippi !!! och detta med en päls som inte var den bästa kan jag säga. Men vad gör väl det när det går så bra ändå. Kort kommer på hemsidan inom kort och tack ännu en gång för dena fina , härliga goa dåårhund.

Kram Lena och Pärlan !!!

Skrivet av Lena, 2008-09-07 21:11

Tänker alltså inte äta upp min hatt !!!

Skrivet av Lena, 2008-09-07 21:43

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?