En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Kort och nyckelträning

Här är ett jättefint kort på Pärlan och Fanny som är så duktig på att visa Lenas fina hund! Visst ser det enkelt ut när ett proffs gör det!!

Tack Fanny för bra gjort jobb!

Idag har det varit ösregn och ösregn i skurar! Eftersom sonen skulle träna innebandy och det inte blev tid över till en långpromenad så tränades det nyckelapportering.
Crazy förstod rätt snart vad det handlade om, ta nycklar och få en kattgodis. Hon har ju lite bråttom med avlämnadet... Men idag gick det kanon! Värre var det med Kissy, hon vill inte ta främmande föremål som vanligt! Till slut så stoppade jag helt enkelt in nycklarna i munnen, flera gånger och se, sista gången kunde hon tänka sej att hjälpa till lite, duktig flicka. Hösten närmar ju sej och då regnar det ju mycket, alltså mera inomhus träning!

När jag åkte till träningen med Emil så ÖS regnade det, men vem var ute tror ni?? Jo pappa blev uttvingad av Alice, man skall ju rida!! I alla väder!

Något konstigt är det i skogen här... Hästarna har i somras gnäggat förfärligt borta hos Gun, Fåren helt tokiga på nätterna, Tyra ( kvigan som går med hästarna) hoppade ur hagen häromdagen och hästarna var sjövilda mitt i natten! I morse hittade Oscar Ruby i kohagen, staketet låg ner... Han går aldrig ut själv när det är ström på! Men älg finns det ju här men även varg har siktats inte långt bort... Man undrar ju... Usch, i kväll när jag kvällsrastade hundarna stelnade Kissy till och blev orolig med öronen bakåt.. Då funderade jag även på Björn. Hua mej. Hoppas det "bara" är en älg.

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-09-09 21:53

Åh, vad hon e fin Pärlan! Hon var väl värd sitt cert!

Skrivet av Sexy, 2008-09-09 22:01

Pärlan är jätteläcker! Och att Fanny är en mänsklig pärla visste jag ju!!!

Skrivet av Sandra, 2008-09-09 22:39

Visst är Pärlan fin !!! Är så stolt över henne. Ni skulle se henne när hon är fullpälsad. Tänkte kvällen innan Böda att det är inte stor ide att vi åker med denna kassa päls men jag ser ju nu att hon är så fin ändå. Nu ska vi kora och träna till ett LP 1. Sen kanske kanske det blir bebisar.

Skrivet av Lena, 2008-09-09 22:50

Det kanske är en hel skock med vildsvin som rör sig i krokarna, urk... Möta en sån... NÄ FY...
Kram!!

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-09-10 18:47

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?