En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Akupunktur

Jo, jag har fått detta stickandet! Tänk vad det gör nytta, jag har reagerat jättestarkt och vet sedan innan att jag inte kan få många nålar och bara en i tummgreppet! Jag har även varit med om att detta fungerar på djur och kan ju kombineras mycket med massage. Nu för tiden så använder jag inte så mycket till hundarna men förr när vi födde upp berner som var halta i tid o otid, växtvärk osv, så användets det!!

Jag läste på en blogg om en Kelpie som sprungit bort, det är ju skräcken. Jag vet ju hur darrig jag blev förra året när vi hade M kullen hemma, Crazy gick ju lös alltid och helt plötsligt var hon bara inte där! Jag letade, åkte till skogen ropade och sprang. Ingen hund någon stans, såg för mitt inre att hon låg under en rotvälta osv... Hur skulle jag förklara detta för Kjell??

Nu var det inte så drastiskt, Bosse en granne ringde och undrade om han skulle mata hunden som smitit in genom köksdörren.... Hon verkar hungrig!! Gissa om man blev glad! Jag hoppas att hunden i Stockholm kommer till rätta snart.

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-09-11 14:02

Aika är tillbaka hos sin matte!!! Ett besked som mer eller mindre hela hundsverige glädjs åt!!!

Skrivet av Sandra, 2008-09-11 18:17

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?