En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Konferens

Jo, nu har vi varit iväg på jobbet på konferens, man är borta två heldagar och är helt slut efteråt! Jag är ju lite av åsikten att hemmet rasar om jag inte är hemma och det stod kvar när jag kom hem!! Barnen varit i skolan, Alice hos dagmamman, hästarna tränade och hundarna fått joggingtur. Fantastiskt!
Sandra hade studiedag och blev inspirerad av vårat spår häromdagen så hon la ett spår till Kissy och gick detta. Hon är helsåld för Kissy var så duktig. Ett tapp på en pinne men vad då då... Inte ens jag hittade den var kommentaren. Vi kör ju som Lena med naturpinnar och hur lätt är det att se dom??
Medans hon la spåret lät hela Fagared som en vargflock, Kissy ylade när hon såg vad som var på G och Crazy var inte sen att hänga på.

På tal om konferensen, vi var på Ästad gård, mitt emellan Ullared och Tvååker, i bokskogarna. Tala om härlig miljö. Jag har varit där för många år sedan, på brukskörning av häst och vallhundstävlingar. Den äldre mannen som bodde där var en riktigt kändis på Border Collie. Jag gick långpromenader både morgon o kväll i fantastisk miljö.
Jag säger bara det: Åk dit och njut!!
Klart man trivs, 3 nordisar, en fjordhäst och ett Shiresto med föl. Kor i massor, Åsna och getter. Känner sej hemma!

Vi har ju en tik som löper, det är ju skoj, fri på ögonen, champion och korad. VAD hjälper det, vi hittar inte en lämplig hane! Det är inte alltid lätt att ha en liten ras, speciellt inte om man är kräsen!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-09-24 08:35

Låter som en BRA konferens! Kul att Sandra börjar bli intresserad! Du har inte funderat på att åka till Belgien eller nåt?? Få besök till exempel? Skogspinnar skulle jag absolut inte kunna använda, kan inte skilja den ena från den andra så det får bli husses egna uppsågade. Hoppas du hittar en bra kille snarast!!

Skrivet av Norton med flock, 2008-09-24 09:58

Åh dit skulle jag åxå vilja åka på konferens!!!!!!! Låter hur härligt som helst!!!!!!
Så tråkigt att ni inte hittar en hane nu när allt har gått som på räls... Men alltid är nåt som ska jä-las, men jag tror att det löser sig, ni fixar detta!!!!!! Lycka till, kör hårt!!!!!
Kram Linda.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-09-24 16:08

Har oxå varit där med jobbet, huj vad kul det var där! Tack för senast. Ha det gott!

Kram

Skrivet av Tessan, 2008-09-26 09:49

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?