En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Sista tävlingen...

Jo, nu är det tyvärr så, Oscar o Diamond har gjort sin sista lokala tävling. Nu är det slut på säsongen och efter årsskiftet är han för gammal. Man får inte tävla B-ponny det året man fyllt 14 år... Han börjar även bli lite för lång och då sliter det onödigt på ponnyn. Nu har han klubbmästerskapet kvar.
Igår hoppade Oscar L:C o L:B. En rivning på sista hindret i L:C och två stopp på kombinationen i L:B. Men det är bra restultat, Oscar löste uppgiften och kom runt, han var väl lite besviken men när han såg hur många som stoppade ut sej på kombinationen så kände han att han vann en seger själv.
Det är ju alltid svårt att skiljas från en kompis. Diamond var nästan vild när vi fick honom, dit han har kommit idag har Oscar fixat själv med träningar och mycket jobb.
Nu säljer vi inte honom, lånar ut honom i ca 2 år till en underbar familj som inte skall tävla utan rida i skogen och har mycket hand om problemhästar och utövar natural horsemanship. Det blir perfekt och han lär må mycket bra den dagen Alice är stor nog att ta över.
Här några kort som vi kan njuta av:




Tack lilla ponnyn för det du gett Oscar och oss!!

Nu till hunderiet:

Jag fick ett glatt mail av Annika i Finland, Napoleon hade varit på sin första utställning i Juniorklass. Där vann han över 6 konkurrenter och blev sedemera 4 bh av 17 st anmälda hanar! Mycket goda vitsord av Gert Christianssen från Danmark, vilket var extra skoj när domaren kom fram efteråt och lovordade framtiden för Napoleon ( Äijä). Att han kanske senare upptäckte att hunden har en Dansk pappa blir nog en skoj överraskning.

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-10-20 08:40

Underbare Diamond! Härligare häst får man leta efter, det kan jag intyga!!

Skrivet av Sandra, 2008-10-20 09:22

Vet att Selma är efter Fanny och där av räknade jag in henne i gänget ;0)

Vad roligt att höra att brosan sopade banan med sina konkurenter! Skulle vara kul att få se ett kort på honom nu när han har växt till sig sen sist.
Väntar på Dreamers hemkomst, inte långt kvar nu!

Kramar

Skrivet av Nadia, 2008-10-21 11:07

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?