En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Tårar

Ja, så kan man nog sammanfatta kvällen igår.
Klubbmästerskapen i hoppningen för Oscar och Diamond, sista tävlingen i hoppning.
Vi arrangerade det hela i tävlingssektionen så vi var där tidigt, jag hade raggat priser och Sandra hade bakat, som många andra gjort också.
Allt flöt på bra, Oscar gick in som nr 3. När Diamond såg alla färgglada hinder blev han nipprig, snällt sagt! Han tittade och kikade på det mesta. Tyvärr så blev det några vägringar och Oscar blev så besviken, förra året var han klubbmästare och slog många som hoppar i högre klasser, tävlat Sm och Gp ponnyn.
När vi var färdiga och plockat undan allt så såg jag att han var ledsen, jag frågade om det var för rundan inte gick så bra men det var inte det värsta, utan det att det var sista gången han hoppade honom! Stackars Oscar, att lämna en kompis för man är för stor, det knäckte nästan honom. Han grät och grät djupt förtvivlad.
Hans ridlärare Susanne peppade honom och sa att försök minnas allt skoj ni har haft ihop men det hjälpte föga.
Usch, det är hemskt när ens barn är förtvivlade!!

Men vi tittar framåt, Diamond säljs ju inte, han bor i skogen några år tills Alice är mogen att ta över. Då kommer kompisen hem igen!
Nu på Torsdag skall Oscar försöka rida Dressyr Km på honom, han har aldrig tävlat dressyr men är sugen på att göra en tävling i alla fall. Den lilla ponnyn är ju så bra och Oscar har utvecklats bra inom detta också.l

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-10-28 09:03

Stackars Oscar jag vet hur han känner det. Det finns inga rosetter eller priser i världen som kan ersätta en kompis, jag vet.
Men tänk på allt kul ni har haft ihop och kommer att ha i framtiden, för sista raden är ännu inte skriven. Alla problem som ni har klarat ut ihop.
Det finns ingen som kan komma imellan er, eller ersätta honom.
Men Oscar ditt hjärta är stort, och din lilla ponny har fått en stor plats men jag vet att det finns plats för några till.
Han glömmer inte dig var så säker!

Tina var glad att du har haft möjlighet och kunna ge ditt barn den bästa gåvan man kan ge någon En vän för livet.


Kramar från Charlotte

Skrivet av Esther & Charlotte, 2008-10-28 13:04

Tårar är bara förnamnet... först rann tårarna ner för kinderna när jag läste i bloggen sen blev det ju inte bättre när jag läste Charlottes inlägg, närmre störtflod kan man inte komma....snyft....
Skönt att ni inte behöver göra er av med Diamond utan att han kommer tillbaka om några år igen....
Ha det!!
Kramar Milou med familj

Skrivet av Milou med familj, 2008-10-28 13:55

Jag vet så väl hur det där känns... Stackars Oscar!

Skrivet av Sandra, 2008-10-28 15:12

Hej Oscar.

Jag vet va du går igenom har själv gjort de. Vet oxå hur de känns när han kommer hem igen, de går inte att beskriva. Tänk på allt roligt ni har haft tillsammans. Tina & Johan !!! Ni är väldens underbaraste föräldra som kan och ger era barn allt de behöver för att få en trygg uppväxt här i de svåra samhället. Alla borde vara som er.

Skrivet av En somvet..., 2008-10-28 15:33

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?