En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Höst med hund

Ja nu är det höst ute på riktigt!

Först vill jag/vi tacka för alla snälla ord i föregående bloggen, Oscar blev väldigt tårögd av glädje och själv värmer det i hjärtat när någon annan ser att man försöker att ge sina barn vad man kan!! TACK!

På valpfronten så antar ju Sandra att Dizzy är dräktig! Det är ju alltid skoj! Hon var tydligen även iväg på lite vallträning i helgen men pga sitt tillstånd fick hon inte vara så aktiv som hon ville..

Hemma är det lov på barnens front. Hundarna är med hela dagarna ute, Kissy är helt återställd i sin höft och busar som aldrig förr.
Igår gick jag o mannen över stubbåkrarna med ponny, Alice o hundar. Helt orange ljus och frisk höstvind!
Medans en annan sprang som en besatt för att ponnyn skulle galoppera så tränade maken lydnad i dubbelhandling. Kissy är väldigt duktig men när Alice tjuter av glädje så kunde inte Crazy hålla sej utan kom springande och undrade vad somhände, då blev ponnyn "livrädd för vargen"!! och skuttade på sidan i full fart, men Alice hängde kvar och kravlade skrattande sej tillbaka i sadeln. Då blev det platsliggning för Crazy med galopperande ponny framför nosen men en hysteriskt flämtande mamma i snöret!! Kondisen kunde ju vara bättre!!
Ponnyn har gått ner säkert 50 kilo och börjar bli pigg och riktigt busig emellanåt!
Mitt i allt detta ringer en valpköpare, hur skoj kan det vara att prata med ev blivande uppfödare som har astmalungor och flåsar som en blåsbälg....

Hem, iväg till vattengympa och hem o äta middag. Sedan mys med barnen i soffan och god natt, inte mycket datatid men familjetiden är guld värd!

Oscar mår lite bättre, var ute och galopperade på åkrarna med Sandra o Ruby igår. Så dom var varma o lyckliga när dom kom hem igen!

Ha det gott i hösten!
// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-10-29 09:16

Tuffa Alice som hänger kvar i sadeln trots "vargflykt"!!! Och tuffa mamma som orkar springa i galopp!!! ;)

Skrivet av Sandra, 2008-10-29 09:25

Glömde säga att om det är valpköpare som är sugna på att träffa rödnäsan så är de välkomna hit! Lite förvarning så jag hinner dammsuga först bara! ;)

Skrivet av Sandra, 2008-10-29 09:26

Trodde inget annat än att du va en kvinna med fart i... Och har man barn (som dessutom sitter på en ponnyrygg) så är det fullt ös hela tiden. Jag är mest impad av att du lyckades prata OCH springa samtidigt :)
Och vill man prata valp, så tar man mer än gärna lite flås i örat på köpet ;)
Kram Tina

Skrivet av TTW, 2008-10-30 00:39

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?