En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Växjö och lite Connemaror

Idag har vi haft direktkontakt med Växjöutställningen, det är väl bra att kunna få vara med på ett hörn utan att vara direkt närvarande!

Pernilla var först ut med Nemo, 1,1 ck i första juniorutställningen! Det är inte dåligt. Sen var det Monster och Milou i unghundsklass. Monster blev 1,1 ck och Milou 1,3. I bästa hane blev Monster 2 med cert och Nemo tätt bakom som nr 3! I juniorklass tikar blev det : 1,1 hp Nanook (alias Ester), 1,2 hp Makea och därefter 1,3 Nea. Om våran veteran Ollie var där förtäljde inte historien men vi grattar till alla duktiga utställare och en fin grupp med hp på N kullen och inlånad Monster. Tack för hjälpen!
Grattis till Marie som tog Bir med Lucy och certet med Olivia!

Vi var och tittade på lite Connemaror på ett stuteri här i Fjärås! Det har alltid varit min dröm och vi får väl se vad som händer, hittade en jättetrevlig liten sak......
Min moster köpte deras första Connemara 1973 och sedan dess har jag varit frälst av rasen men har aldrig fått chansen själv!

Väl hemma kom det hö, hosvlagare och mycket folk. Men vi hann med ett spår och lite lunch innan vi gav oss ut på promenaden!
Alice är trött och febrig o snorig, inte skoj alls för henne o behöva vara inne en sådan här vacker dag så hon var med lite i stallet, precis som vanligt!

I hörnet på tomten har barnen varit noga med som alltid att tända ett ljus på Gemmys grav. Även Axel o Trixie ( våra gamla berner) ligger där men barnen minns ju Gemmy bäst och sörjer henne än.

Mycket intryck denna dag!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-11-01 16:07

Vi tackar och bugar för grattiset.. det var jätte roligt !! Grattis till Monster och hans CERT !! Hoppas lill tjejen kommer snart
Kram

Skrivet av Marie, 2008-11-01 18:02

Nej, veteranen Ollie var inte i Växjö. Jag tycker inte att hon var i tillräckligt bra form sen hon skadade tassen. Men vi jobbar på det och tänker satsa på Göteborg istället.
Kram Marie och Ollie.

Skrivet av Marie, 2008-11-02 19:36

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?