En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Jouren!

Jo, bland har man jouren inom alla möjliga områden!! Igår var helt otroligt konstig kväll... Telefonen ringde om alla möjliga konstiga saker. Johans jour vet ju alla om, han jobbar dag o natt fram till Juldagen men man är ju inte mera än människa!
Ett annat konstigt var en god vän från förr, ringde, jobbar som väktare och stod i hamnen i Göteborg, en hund skulle avlivas pga den inte hade godkända rabiesvaccin, hon visste att Gemmy bott i Danmark innan hon kom hit och vi kollade runt lite i Danmark och på karantäner i Sverige... Men det löste det tillslut och med lite hjälp av jordbruksverket och veterinärer så lever hunden idag.
Strax där efter så ringde en häst vän, hade en Shettis över under en veckas semester, vem kan ta hand om den.... Jo Tina! Sagt o gjort vi blir en shettis rikare en vecka under lovet... Sen var det valplådan, den skulle vi sätte upp, den bars in av barnen men hann aldrig skruvad ihop pga elfelen! PUST, hjärnan skall vara med på alla håll o kanter.
Idag kommer valparna och jag vet inte hur länge man jobbar heller, alla julklapparna är inte inhandlade och maten är inte inköpt heller, blir det jul i år tro??!!

//STRESSAD Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-12-22 08:31

Oj oj oj...det var mycket på en gång!!!!!!!!!!!!! Stackars Johan (eller snarare dig som inte får ha honom hemma nu mitt i alla bestyr...) som måste jobba dag som natt nu innan jul...
Jag hoppas och håller tummarna för att allt ska lösa sig för er så det blir en riktigt underbart härlig JUL för er alla!!!
GOD JUL och GOTT NYTT ÅR från Linda, Jojje och Milou!!!

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-12-22 09:13

Vilka goda gärningar så här i juletid...det får väl bli mc.Donalds på julafton då :) :)
Ja ni är helt suveräna och vi vill önska er en riktigt GOD JUL!!
Kram Nemo & co

Skrivet av Siggenemo, 2008-12-22 22:43

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?