En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Dom är hemma!

Japp, nu är valparna hemma! Dom kom i går kväll, Sandra och Andreas körde hem dom och Dizzy. Dom skall till blekinge och fira jul.
Och jag säger bara det, vilka valpar!! Tjocka o goa, Dizzy är en cooling och anpassade sej genast i flocken och med valparna. Helt otroligt. Barnen var ju överlyckliga och satt inne hos valpar och Dizzy resterande av kvällen och bara njöt, inte ens julkalendern stod högt i kurs. Dizzy litar fullt ut på barnen o oss, valparn krälar mest omkring. Dom är i grovköket och har inte sagt ett pip i natt.
Det har ju varit rätt mycket fokus på valparna genom kort och favoriter, men jag säger bara en sak... Vilka otroligt fina hanar! 3 stubbsvansade svarta trefärgade hanar med otroligt rätt propotioner och benstomme som heter duga! Tikarna är jättefina och jämna med bra stommar och olika svanslängd men hanarna slog knock out på mej totalt.
Datorn är inlämnad, vi får den nästa år ngn gång.. låter ju lovande, men jag skall se över om jag kan fixa kort, annars får jag väl ringa Lena (bildjouren) och be om hjälp, ni måste bara få se dom underbara liven!

Jag jobbade jättelänge i gårkväll, kom hem sent och väntade på maten så knackade det på dörren. Tomten?? Nej inte riktigt men dock Linda o Jojje som har Milou, stod på trappan med julklappar både till oss och barnen, en hyacint till mej i form av ett ljus ( vet ju om att hyacinter inte är det bästa för astman..) älgskitar till att äta och lite annat smått o gott, men framförallt julklappar till barnen! Vi hade en trevlig stund och skrattade så magen gick i tu, Jojje o Johan kom på att dom legat på lumpen på exakt samma ställe fast några år emellan.... Jag säger bara tusen tack!! Dom var på julturné så det var flera som fick uppleva dessa underbara tomtar! Det värmer i hjärtat!

Jag jobbar idag också men hinner nog blogga lite...

Kram Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-12-23 08:10

Tack själva för den trevliga stunden igår, man blir så glad i hela kroppen när man får se lilla Alice öppna sin stora julklapp, med de tindrande ögonen och blicken hon gav oss när hon såg vad det var...för er som inte var med så var det en liten Nadja, hon kramade den hårt med en gång...lilla söta Alice!!!! ;o) Johan såg åxå glad ut för sin lilla flaska i det silvriga paketet...
Ha nu en riktigt GOD JUL och ett riktigt GOTT NYTT ÅR så ses vi i början på nästa år!!!!
Kramar Linda, Jojje och Milou.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-12-23 10:12

Va? Ska Sandra och Andreas till Blekinge? Jag som trodde att dom skulle komma hit...

Gud Jul till hela familjen från Lena, Anders, Carrey & Monster!

Skrivet av Lena, inte i Blekinge, 2008-12-23 11:15

För er som vill kolla in valparna så finns det bilder från igår på vår blogg!!!!
http://bloggis.se/andersson
Kram Linda.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-12-23 13:14

God Jul o Gott Nytt År från oss alla till er alla!

Skrivet av Winston m familj, 2008-12-23 15:00

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?