En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Annandagen i spåret!

Idag har det faktiskt varit lite jullikt, rimfrost på träden och halt i gräset, det var en känning ialla fall av julen. Det är lite skillnad på det härliga julkortet vi fick från Piteå, en god vän med hundar hade tagit ett julkort på morgonen, snö, hundar och en spark! Det såg härligt ut!

Igår gick vi långpromenad med ponny och Alice, Pappa o mamma, vi höll på att frysa ihjäl i skuggan! Hua mej så kallt det var, jag frös hela kvällen. Vi hade gäster, goda grannar och jag ville elda i järnspisen och dom var jättevarma.
Idag har jag och Petra spårat! Först gick vi en promenad i det härliga vädret sen la vi var sitt spår, ett till Miffo, Dreamer och Kissy.
Dreamer fick i bokskogen vid fåren ala Nemos spår, hon fixade det galant, markerade första pinnen, men spårade vidare. Tog slutapporten och gjorde ett jättebra spår med lite slag. Jättebra med tanke på frosten och det var en stund sedan vi pysslade med detta... Miffo gjorde ett jättebra spår med 3 apporter. Tror nog att det blir mera info på Petras sida..
Kissy var lite splittrad i påsläppet, Miffo var bara en bit bort och hon tog sin första app0rt under Petras jubel, då missade Kissy första apporten men annars klockren! Bra med störning och när jag gick spåret så såg jag Kissys lektuggade fotboll, den blev hon överlycklig för att hitta i spåret så vi tog den som en extra apport, varför göra det så allvarlig?!! Resterande apporterna tog hon alla 5. Duktig flicka!

Middag för svärfar med sambo och en mörker promenad med minsta barnen, för att testa pannlamporna i julklapp.

Valparna växer och morrar o skäller som det värsta! Jättegoa och mysiga små saker. Barnen bor nästan i valplådan och Dizzy är så snäll mot dom, inget vaktande där inte!

En annan nyhet är att Makea ( D-K Nothing else matters) 1 år i morgon tävlade idag lydnadsettan med 186 p! Grattis grattis! Hon var nöjd och glad våran Tesse! Och vi är så stolta!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-12-26 18:47

Mitt mattehjärta mår bra av att läsa dina rapporter om trygga, goa Dizzy och välmående små knubbisar!!! Pussa Dizzy från mig och ha en härlig fortsättning!!!

Skrivet av Sandra, 2008-12-28 16:56

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?