En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Härligt julväder och utbyggt valprum

Vi försöker vara så mycket som möjligt ute i det sköna kalla vädret. Igår tömkörde jag en helvild Maggie, hon tycker nog också om det sköna vädret. Hon gick och steppade första hundra meterna och jag hängde på så gott som det gick bak i tömmarna. Igenom skog och ris och upp på vägen. Med hade jag ett yrväder till Dreamar, dom vill gärna leka ihop men det kör ihop sej när man tömkör.
Idag longerade jag henne på åkern, det gick också bra förutom att Dreamer kom och lekte en stund också! Det är så hårt i paddocken och mjukare på åkern.
Johan var och röjde lite sly med motorsågen så vi får lite sjöutsikt igen, vi har ju som bekant för dom som varit här en jättefin utsikt...

Vi fick en shettis till i går, den installade vi hos Gun tillsammans med Nadja. Det gick bra och idag red grannflickan på henne och Alice på Nadja.
Samtidigt som shettisen kom igår så kom Nadja (Neas matte) och Mathias och hämtade några julböcker. Tyvärr så hann vi inte prata så mycket men dom myste lite med valparna.

Valparna har fått utökat territorium. Vi har ökat deras område med kompostgaller ( vad gör man utan kompostgaller som uppfödare??) Dom är så nyfikna och tultar gärna omkring. Dizzy börjar vara mera och mera utanför lådan och var tacksam för mera utrymme och att hon kan gå ut och in lite mera själv. Hon vill vara mera ute och gå på promenader och det är ju naturligt. Hon ger dom bara mjölk hittils och vi skall börja med lite mat i veckan.

Valparna är väldigt positiva allihopa, jämna i storleken och vackra huvuden. Jag är jättenöjda med dom.

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-12-28 19:19

Vi var på väg hem till er idag men det var så mycket jägare där så vi vågade oss inte ända fram. Det får bli en annan dag istället.

Ha det gott!

Skrivet av Sexy, 2008-12-28 19:58

Full rulle är det verkligen alltid hos er Tina ;0)
Det var jätte mysigt att få se de små igen, och speciellt min lille kille (har fastnat för hanen med kortast stubb) Men Mattias försäkrade mig om att vi inte ska ha en till hund just nu...

Kramar

Skrivet av Nadia, 2008-12-28 20:06

Ja er utsikt över omgivningarna är verkligen helt underbar!!!!!!!!!!!!!! Inte ett dugg avundsjuk.... ;o)
Härligt att de små valparna har fått det lite större, kul att de sköter sig...
Jag anmäler jag mig frivilligt som fotograf till valparna om du skulle behöva.... ;o)
Massa varma kramar Linda, Jojje och Milou.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-12-28 20:50

Full nedtelling til Sverigetur! :)) Gleder meg veldig til å se de små :-))

Skrivet av Siv & co, 2008-12-28 22:00

Vad roligt att valparna är så jämna och fina! Det ska bli kul att följa de små liven...hoppas de också bloggar...Massa kramar från din utflugne son Nemo & co...

Skrivet av Siggenemo, 2008-12-28 22:25

Härligt att höra att ni verkar ha lite mysigt så här i mellandagarna ;) Har lite valpbildsabstinens :) och säger som Linda - skrik bara till om det behövs en fotograf, är inte aaaaaaaallllls sugen på att se knoddarna ;) God fortsättning, hör av mej om nån/några dagar :)
Kram Tina i Nol

Skrivet av tarzanstassar, 2008-12-29 11:27

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?