En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Rått o kallt men ute ändå!

Hu mej vad här är rått ute, inte jättemånga minus men fuktigt värre. Idag fick faktiskt Maggie vara o vila, vill inte bränna ut hjärnan på henne och hon hade lite upptäcksfärd ändå, staketet hade rivits ner inatt ( Rådjur el Älg??) så dom vandrade lite omkring på åkern. Men inte värre än att när Oscar skramlar med en pelletshink så kom både hon och Ruby.

Nadja, Alice, jag och Dreamer gick i skogen en lång promenad. Det var härligt att röra på sej. Lite inne, Johan byter våran spis, vi önskar en större och har inte fått bytt ut den "gamla" den är ju bara tre år. Men idag blev det av, en bit på vägen. Lekte en del med Alice, det hinner man inte så mycket till vardags då alla är trötta. Valparna invarderades i timmar utav både vuxna och barn. Dom utvecklas så för var dag som går. Riktigt knubbisar verkligen! Jag är glad att dom klarar sej på Dizzys gräddmjölk, ju senare man ger dom riktig föda desto bättre immunförsvar.
När vi värmt oss lite så la jag spår åt Kissy o Dreamer. Lite jobbigt spår för båda. Dreamer skulle över en väg, hon löste det med lite tålamod men markerade första apporten lite dåligt så den ligger kvar. Slutet markerade hon men hon är så ivrig att spåra att hon gärna går vidare. Mera apportträning inne och kanske flera apporter på ett ställe... En tanke ialla fall.
Kissy blev så där lite för het, eftersom hon sett mej o Dreamer spåra innan. Skall inte ta i den ordingen men jag missade det och ville gå det lite längre spåret sist.
In i lövrutan, hej vad det gick, jag hängde i linan. Miss på första apporten pga detta. Över vägen och ner i skogen. Gick jättebra! Tog två apporter i skogen jättebra, ut på stubbåkern, slog lite, tog alla 3 apporterna där. Lite svårare för Oscar hade ridit på åkrarna innan. Mycket olika dofter och spår av vilt! Men hon är så duktig. Skall lägga lite längre och krångligare spår för henne tror jag, hon behöver lite mera utmaning.

Nu ikväll så grillade vi korv över eld ute, det var mysigt men råkallt. Mysigt att göra små saker tillsammans hela familjen.

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-12-29 20:11

Jag är allt stolt över min mjölkko till hund som föder sina små så fint! Saknar henne massor nu och längtar efter att få se de smås utveckling. Pussa henne från mig!

Skrivet av Sandra, 2008-12-30 00:36

Gott Nytt År Önskar Vi Alla Heimarkare !!!

Kram Lena !!!

Skrivet av Lena, 2008-12-30 19:40

Tittar in för att önska dig och de dina ett riktigt Gott Nytt År!

Skrivet av Agnetha & Bucks, 2008-12-30 23:16

Ønsker deg og dine, to-og-firbeinte, et riktig godt og fremgangsrikt nyttår! :-)

Klem fra oss!

Skrivet av Siv,Egon & P`Trine, 2008-12-31 02:37

Et riktig godt Nytt År ønsker jeg
dere alle i Kngsbacka.
Ser dere til helgen. Gleder meg til å få
tatt fine bilder av de små.
Klem Kirsten.

Skrivet av Kirsten, 2008-12-31 10:47

Gott Nytt År önskar vi er ALLA!!!!!!!!!!!!
Kramar Linda, Jojje och Milou.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-12-31 13:32

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?