En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Första måltiden på årets sista dag

Idag har valparna ätit sitt livs första mål mat. Det var uppskattat! Jag hörde natt att dom var lite svårsövda och Dizzy inte vill vara hos dom som förr, det är ett = tecken att det är dags för mat. Vi har ju en jättebra skål som vi köpte för många år sedan, den är upphöjd i mitten så alla får plats och inte behöver glida omkring i maten. Alla åt städat och fint. Lite söliga efteråt med den städar gärna mamma upp.

Kissy har fått rekord i jogging tur idag, först en runda med Sandra på morgonen och sedan husse på eftermiddagen.
Själv tycker jag att jag går och går och aldrig kommer fram! Först på morgonen även idag så tömkörde jag Maggie, lite tittigare idag pga vi körde på stubbåkern men gick med beröm godkänt, sedan ut med Dreamer och Dizzy i skogen. Helt plötsligt i bokskogen kom en blå virvelvind, det var Miffo, hon låg lite före Flisan och Petra upp för jättebacken. Vi pratade lite och sedan så vandrade vi vidare.
Vi skall bort ikväll, till grannar. Det blir god mat och trevligt sällskap! Är lite sliten sedan valpgnynatten men över lever säkert.
Smällarna har gått över förväntan, Kissy blev ju skrämd första året men tar smällarna med ro nu. Dreamer och Dizzy reagerar inte alls. Men å andra sidan så har vi inte så mycket smällare här och vi är hemma till kl 00 inatt för säkerhets skull.

Ha ett gott nytt 2009, vi hörs då igen!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-12-31 17:04

GOTT NYTT ÅR!!!

Ser fram emot ett nytt spännande hundår. Här är smällandet inga problem, heller, jag bryr mig inte. Hoppas de små puppisarna är lika coola...

Skrivet av Winston m familj, 2008-12-31 17:11

Gott Nytt År!!! Skönt att hjärtat mitt inte bryr sig om smällare i år heller! Det är ju liksom lika nojjigt för att de ska bli rädda varje år... Här är lugnt hos våra fem jyckar också. Men vi skyddar dem bäst vi kan med uttröttning under dagen och sen fördragna gardiner, hög volym på stereon, tuggben och inga rastningar runt to lvslaget...

Massa kramar till er alla!!! Syns imorgon el på fredag!

Skrivet av Sandra, 2008-12-31 19:43

GOTT NYTT ÅR önskas ifrån mörkaste Småland :)

Skrivet av Marie och Agaton, 2008-12-31 21:44

Godt nyttår til dere alle!
Ingen reaksjoner på rakettene her heller, enda P`Trine klarte å åpne døren og kom ut mens det enda smalt litt! Hun satte seg ned og tisset, brydde seg ingenting om omverdenen! Det holdt med det ærendet, utfordret ikke skjebnen mer :-)

Skrivet av Siv,Egon&P`Trine, 2009-01-01 16:39

God fortsättning önskar Gucci med flock!

Skrivet av Tessan, 2009-01-01 20:08

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?