En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Onsdag i valphemmet

Dagarna trillar på för valpar i alla storlekar!
Jag har ju tagit semester för att vara hemma med Oscar och medans han fortfarande sov så passade jag på att smita ner i stallet i morse. Gjorde rent för valpar och hästar, longerade unghästen och sen var alla i hagen. Dreamer var en timme i valphagen och lekte med valparna, det gör hon jättebra! Det är fördelarna med att ha flera hundar, dom hjälps åt med uppfostran. Dizzy är så fruktansvärt trött på dom och fräser mest. Helt naturligt för en tik som har 7½ veckors valpar!
Crazy mår bra, lugn o fin och pysslar om dom små och är så smidigt och trycker sej in utan att trampa på dom när hon lägger sej. Det känns lite sorligt att det är hennes sista kull men man skall ju sluta på topp! Hon har döttrar som kan ta vid hennes uppgift minst lika bra!
Den lille är liten. Vi får se vad som händer. Men visst fäster man sej vid dom små liven.
Men dom andra 8 är så fantastiska stora, grov och starka! Jättefina helt enkelt!

Jag var och köpte spån idag, det är en brist vara och jag bunkrar lite, vill inte gärna sätta valparna i stallet på torv.. Hur rena skulle dom bli?? Hästarna kan ju stå på torv men det är ju en annan sak! Då köpte jag lite ben och leksaker till valparna, det märks att dom utvecklar massor bara dom här sista dagarna!

I kväll skall jag börja på tävlingskurs för Lena. Det skall bli jätteskoj men jag undrar hur det skall gå...Hjärnan är ju lite off så att säga efter gårdagens turbulens!

Oscar ligger på soffan och mår efter omständigheterna väl. Han får inte få slag i magen eller delta på gymnastiken på 2 månader, mjälten är jättesvullen! Det blir nog svårt för en ungdom som älskar att vara ute och rida osv... Funderar på att låna ut Ruby någon månad, om någon är intresserad. Så slipper han bara gå här och ha tråkigt!!

Fick frågan om Blogg-Johan, jag skall putta på honom!

Kort, det kommer, Petra har lovat att hjälpa till.


// Tina, morsa och uppfödare

Skrivet av doorkeepers, 2009-01-21 11:10

Du är en duktig bloggare åxå!!! Inte bara morsa och uppfödare... ;o)
Förstår om du inte orkar komma idag för ni har ju som sagt lite runt er just nu!!!
Men jag hoppas att vi ses ikväll!!!
Ha det så bra!!!
Hälsa Oscar att han ska krya på sig!!
Kram Linda, Jojje och Milou.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2009-01-21 11:31

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?