En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Otroligt fina valpar!

Alltså dom två som är kvar till o med Söndag är fantastiskt bra och trevliga på alla vis! Som uppfödare missar man ju 9 veckors åldern och ser dom först när dom börjar bli slynglar. Men så positiva och trevliga valpar! Dom är mycket ute med Oscar som är hemma från skolan och att leka med valparna är ett jättebra sätt att få igen lite av orken.

Sen har vi tjockisarna i lådan, dom växer så det knakar, i natt vaknade jag av ett pipande som lät som jag trodde väckte hela huset, när jag kom in i valprummet låg en hane mitt på golvet, förmodligen vägrat att släppa tutten när mamma varit uppe och rört på sej lite! Vilket liv det var på honom! När dom tidigare trillat ur valplådan så har Crazy burit tillbaka dom men nu är dom nog för tunga! Det är bra att dom visar vilja och humör redan nu!!

Jag hoppas på att få lite hjälp med att ta kort närmsta dagarna.

Våran dator.... Moderkortet har tydligen crashat, jag vet inte hur man går till väga för att rädda det som räddas kan. Det dröjer nog innan vi får en "riktig" data igen!!

Idag får vi besök av Charlotte som har Ester, hon är på kurs i Göteborg och hade en stund över på eftermiddagen. Det skall bli jätteskoj!!

Hästen, om någon undrar så går hon i hagen och mår alldeles utmärkt. När man är kroniskt trött av allt valppyssel, sjuka barn osv så står inte hon högst på listan men våren kommer och då skall vi sätta igång!

Har ni märkt att det är ljusare på kvällen? Det är fantastiskt!!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-01-29 10:30

Tur att vi inte har någon häst !!!
Du kan trösta dej med Tina att här är vi också sjuuuuuuuuuka. Det började innan jul och det håller på ännu !!!

När den ena börjar bli frisk så trillar nästa dit igen. Idag ligger vår 10-åring med 40 graders feber och småttingarna hostar och snörvlar och jag mår inte särskilt bra jag heller men är nog den som klarat mej bäst i allafall som tur är. Någon måste ju hålla ställningarna och tur att Andreas bor i en stuga på gården där jag kan ta emot valpköparna som inte vill ha våra baciller. Längtar till våren och solen !!!!

Kram på er och krya på er, Lena

Skrivet av Lena, 2009-01-29 10:57

Vi längtar efter bilder på tjockisarna!!

kram

Skrivet av fröken blå och matte, 2009-01-29 13:18

hmm va komiskt.. meddelandet kom fram (brukar aldrig göra det, haha.

kram igen /Tezze och Makea

Skrivet av fröken blå och matte, 2009-01-29 13:19

Hej! Var och promenixade med jobbet i dag, träffar då på en aussiehane. Svart 3 färgad på 5 år efter Silly. Matten blev lite paff när jag frågade om det var en aussie, de flesta sa hon tror han är en bernervalp! Världen är bra liten ibland....

Kram Tessan

Skrivet av Tessan & Gucci, 2009-01-29 20:45

Ja valparna är otroligt söta. :) Både de nya och de gamla. Vad gäller datorn, så plocka ut hårddisken (om det inte är en bärbar dator, då blir det knepigt) så räddar du allt material som finns sparat på datorn. Allt lägger ju sig där ;)

Usch att ni fortfarande har sjukdom i huset.. Inte kul. Livet rullar på här uppe i alla fall, och så snart som i morgon ska jag och pappa, och hundarna ut och träna lite. Så då får vi se vad dina valpar går för ;)
John & Merlin

Skrivet av Merlin, 2009-01-30 15:28

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?