En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Träning i svinkallt väder!

Igår så började Oscar några timmar i skolan, han skall börja lite försiktigt. Jag körde honom på morgonen och jobbade lite senare. När jag väl jobbat färdigt så åkte jag direkt till träningen och mötte upp Annika där som varit hemma hos mej och hämtat kläder och hundar. Passar bättre med kängor och thermobyxor än höga stövlar och kjol!
Det var verkligen svinkallt om tårna och när jag kom hem så förstod jag varför, båda mina stortår var utan sockar, dom hade gått sönder!

Träningen gick jättebra! Dreamer är väldigt lättfattad, lätt i rumpan och hoppar fint in i vändningarna. Hon är ju bara 11 månader och vet nästan till 100% sin position. Platsen ligger hon säkert på och apporten tar hon villigt.
Annika lånar ju Kissy tills Crazy är färdigt med valparna. Hon är jätteduktig med henne! Framförallt igår när hon fick låna Guccis apport, Kissy har ju jättesvårt att apportera främmande saker och med Annikas envishet så gjorde hon det galant!! Även Sofia (Annikas dotter) apporterade med Kissy. Det stärkte mej i min övertygelse att snart tävla apellen!!

Petra o Flisan åkte med oss hem, Kissy i famnen på Petra pga sin åksjuka. Stannade på Coop och handlade lite mjölk och värmde mej!!
Väl hemma stod middagen på bordet och hela familjen trött var på väg i säng. Johan och jag satt faktiskt en timme framför tv´n alldeles själva! Vet inte när det hände sist. Bra nervarvning på dagen!
Idag är det nog värre med träningstid, Alice barngympa och Emils innebandy, om jag inte passar på att träna medans någon av dom tränar...

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-02-03 08:42

Tänkte hört av mej i helgen, men vi har haft annat för oss.... Typ varit sjuka. Jag är fortfarande inte hellt 100, men det går åt rätt håll tror jag :) Hör av mej när jag är fullt igång igen :)

Skrivet av TOT, 2009-02-03 11:29

Oooooops, Kanske skulle sagt att det var Tina i Nol och den lilla röda galenpannan som kommenterade :) Som sagt, inte riktigt 100 ännu..
kram

Skrivet av TOT, 2009-02-03 11:30

Härligt att Kissys ovilja att ta andras föremål börjar släppa! Hennes kära mor är ju inte heller så förtjust i det. Inte att det luktar nån annan, men herregud finns det rottisslem på apporten så spyr hon nästan!!! ;-)

Skrivet av Sandra, 2009-02-03 12:13

Soft

Skrivet av ToT=Tomtar o Troll, 2009-02-03 15:41

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?