En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Jag vann!

Jo, när man jobbar där man jobbar så blir man ibland indragen i dess mesta konstinga saker.. I helgen som var så hade kommunen en vit helg, dvs inte en droppe alkohol på hela helgen. Inga problem sa vi och skrev glatt under lapparna som skickades in.
Men Fredag kväll när P-A o Bosse satt och drack öl på kvällningen och Johan hade ett glas med vatten så var han nog lite sugen ialla fall.. På Lördagkväll när lugnet lagt sej, hade det varit gott med ett glas vin.. Bara för man inte får! Ibland kan det gå månader innan man dricker något och nu helt plötsligt blev det ett tvång! Men vi var duktiga och ärliga.
Idag ringer telefonen: Du har vunnit på att vara nykter i helgen! Tack så mycket sa jag, två biobiljetter var priset så nu måste vi gå på bio, jag o Johan, vilket är väldigt sällsynt!!

Nu till något helt annat! Träningen går kanonbra, dom är så duktiga och igår tränades det med ponny o Alice på släp. Lite krångligt att träna framförgående med Kissy samtidigt som Dreamer gärna går fot och undrar varför Kissy går långt fram.... Men skam den som ger sej!! Vi tjejer/kärringar är nog proffs på att göra flera saker samtidigt! Ingen apportträning igår, var helt enkelt trött och ont. Var hos tandläkaren och lagade hål. DET får jag migrän av!!

I morse var jag hos astmasköterskan. Mår du bra? - snarare tvärt om. Den ständiga frågan: har du häst,hund eller katt.... Ja svarade jag, inte preciserade jag mej direkt... 1 fällande långhårig katt, 3 vuxna hundar + 7 valpar, alla inomhus... Och hästarna då... Det finns folk som lever på att fixa mediciner men det är kanske inte så konstigt att det är tungt i spåret!!

Nog om oss/mej!

Valparna! Jag hoppas jag kan få hjälp i helgen med att fixa in kort på datorn, kanske en bra granne el ngt... Dom är så fina valparna, tjockisar och nu öppnat ögonen allihopa! Som tjocka sälar som morrar och skäller! Nu börjar det bli lite fason och likna aussies..

En annan bra sak var i Hundsport, läs den artikeln om att vara hunduppfödare! Det är så sant som det är sagt och man vill ju alltid göra om det!! Är man normal eller....
Men som det står där, det ger så mycket och det har det verkligen gett oss, bla alla underbara vänner!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-02-05 14:15

Sköt om hundarna !

Skrivet av bloggare på icedaniel.se, 2009-02-05 15:15

Grattis!! Bio är inte dumt, det är inte ofta man kommer iväg på det.

// Annika

Skrivet av Annika, 2009-02-05 15:45


jag är en väldigt trogen och bra granne! ..alltid tillgänglig för fotografering :)

Skrivet av Petra, 2009-02-05 16:12

Jag hörde nån expertläkare säga att det finns inget som heter "multi-tasking" eller simultankapacitet utan man växlar bara väldigt många gånger mellan att göra olika saker. En hjärna kan alltså bara göra en sak i taget. Men kvinnor måste ju vara oerhört mycket bättre på att växla då!!! ;-)

Mindre viktigt kunnande... hehehe

Skrivet av Sandra, 2009-02-05 17:36

Grattis till vinsten!!!
Jag kan rek. en jättebra film (om man gillar svenska kriminalare) Wallanders nya film!!
En kompis hade sett (en nerladdad) Bolt, den var helt underbar!!
Tack för kommentaren i bloggen!!
Kul att det går så bra med vovvarna och träningen!!!
Massa kramisar Linda, Jojje och Milou.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2009-02-05 17:38

Läste också artikeln om hunduppfödning idag i Hundsport och tyckte den var jättebra skriven. Väldigt tydligt och osentimentalt beskrivit, får jag säga. Vilket himla jobb ni lägger ner på oss när vi föds o de kommande åtta veckorna. Ja, sen (de närmaste femton åren?) kommer våra mattar o hussar o kräver träffar, ställer en massa mer eller mindre konstiga frågor osv...

Njut nu av er biokväll o må så gott!

Skrivet av Winston, 2009-02-05 21:47

Grattis till bion!! Kan väl vara gott at göra ngt annat...läste artikeln i hundsport...
Kram på er!!Pernilla

Skrivet av Siggenemo, 2009-02-05 23:06

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?