En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Gamla hundar

Man gläds ofta åt dom nya fina valparna men något som jag är mycket stolt över presenteras här nedanför, varav en är historisk!


Högst upp svart trf Tilda ( 8 år, syster med Silly) Such, uppflyttad och starad i Elitklass spår. Bor hos Maria och Thomas i Göteborg.
Till höger i bild Foxy( 12,5 år gammal) Svensk viltspårschampion vid 10 års ålder! Ur våran första aussiekull. Bor tillsammans med Tilda
Till vänster Dodi ( snart 10 år gammal) Sbch, Such, Korad och historisk genom enda aussien som deltagit på bruks sm, och det två gånger!! Bor med sin matte Ingrid i Kareby.
Någon titel jag glömt...


Foxy med sin klöv...


Mor o dotter, visst är dom vackra, hjärtat sväller när man tittar på dom!

Alla tre hundarna är stoltheter och deras ägare är pärlor! Där ser man vad bra ägare kan göra med sina hundar!! Ingen av hundarna räknas till sk rena arbetande linjer utan är ordinära glada hundar som ändå har visat denna duktiga kapacitet!! Och inte att förglömma, duktiga förare!
Vi vill tacka Ingrid och Maria för vad ni gjort för hundarna och hoppas ni får flera år ihop med "gamlingarna". Och vilken bra reklam ni är för oss!!

Kram Tina o Johan

Skrivet av doorkeepers, 2009-02-19 20:47

Wow vilken berättelse, det bästa av allt den är verkligen SANN!!! Sånna söta grå näsor tjejerna har på korten, jättefina kort!!! Jag hoppas och önskar att ni (Ingrid å Maria med familjer) får ha era fina vänner kvar LÄNGE till, å bättre reklam än så här kan man väl som uppfödare inte få...
De har titlar som inte går av för hackor och de har hög ålder å de mår fortfarande bra vid sin ålder... alltså summan av det hela måste ju vara att NI har en väldigt SUND uppfödning för annars hade det väl inte sett så bra ut, eller?????
Massa kramisar Linda.
P.s Jättefina bilder i de tidigare inläggen på de gudomligt söta valparna!!! D.s

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2009-02-19 22:20

Tittade lite närmre på valpkorten från tidigare inlägg... Sandra såg att det fanns en Miffo och en Skrot MEN jag ser en Milou åxå... den hanen som har den största vita bläsen, det är en kopia på de två korten som han är med!!!!
Kramisar igen...

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2009-02-19 22:29

Pärlor är nog bara förnamnet. Finns det något vackrare och klokare än en äldre hunds gråa strån över ögonen och på nosen.
All denn erfarenhet de har.
Nu känner vi nya valpköpare ingen press alls, eller vad säger ni andra?

Skrivet av Esther & Charlotte, 2009-02-20 09:53

Vackra respektingivande äldre damer det där!

Skrivet av Sandra, 2009-02-20 10:21

Daisy är ju väldigt lik Sillens syster!

Skrivet av Sabine, 2009-02-21 22:18

Tack för fina ord om de tre gamla damerna ;)

Kram Ingrid

Skrivet av Ingrid, Dodi & Häxa, 2009-02-22 18:48

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?