En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Spårs

Det brukar man ju kalla när det är nysnö, och jag gick lite o grunnade på att spåra i morse men fick inte riktigt fart.. Tills Lizlott dök upp och hade spåret på G. Efter liten valptitt så gick vi ut och la var sitt spår. Jag började i skogen och kom ut på åkern. Gick en rastningsrunda med alla hundar och sen begav vi oss. När vi börjat spåra gick det jätte bra och jag hörde genom skogen att Funny fann sin första apport. Lizlott hördes!! Yepiee!
Kissy slog lite i spåret, kanske det sprider sej i snön. Men jag såg ju ialla fall vart jag gått.
Ut på åkern och första apporten. Jättebra och vi lekte mycket! MEN då så sprang två rådjur upp inte långt borta. Sen blev det svårt att koncentrera sej för henne men jag var enveten, inte ge mej, nästa apport kom och nästa. Vad som var bra med snön var att jag kunde hindra henne när jag såg att det var en avstickare med viltspår. Hon tuffade på men väldigt okoncentrerad efter rådjuren... Alla pinnar in men vid sista apporten så var hon väldigt okoncentrerad igen, Johan, Alice, Sandra och Lizlott o Funny åkte snowracer och pulka i bonden backen, Kissy ville dit!
Tja, kanske vi lärde oss något.. .Satte in henne och tog ut Dreamer och gick till backen, där åkte jag o Alice snowracer! Vilken vurpa alltså!
Hem och koka varm oboy, grillade korv och solade, det var en fin dag. Sedan var det historia med Sandra...

Mys dag!

Valparna är så goa! Morrar o skäller som det värsta nu!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-02-22 17:35

Vilken härlig februaribild!

Kram

Skrivet av Tessan & Gucci, 2009-02-22 18:28

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?