En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Ensamma och träning

Jo, inte riktigt sant att vi är ensamma men vårat Belgienbesök har åkt hem och det blev lite tomt... Vi har jättetrevligt ihop och pratar dag o natt känns det som! Nu är dom tillbaka i Belgien och det "vanliga" livet igen!

Korten som jag satte in sist, dom var inte tagna utav mej utan Linda och Pernilla, en liten rättelse.. Visst är dom fina korten!

Igår var det Lena träning igen. Kallt och blåsigt men rätt ok. Nu är det nästan ljust hela tiden! Dreamer är så duktig och gör så gott hon kan, igår var det stå på stället och sätta sej bakåt, apportering och platsliggning. Måste köpa en större apport med tydligare kulor som är lättare att ta. Annika och Kissy är så duktiga, Kissy apporterar andra apporter med lite övertalning och det är ju kanon!! Lite het på godis är hon också men Annika jobbar på jättebra. Nästa gång kan Crazy vara med om hon vill!

Dreamer har ju fyllt ett år, hon är verkligen en go hund, alltid med på noterna och en riktig knähund! Otroligt busig och helt ok i exteriören.

Nu är snart helgen här, ser rätt lugn ut för att vara hemma hos oss. Jag hoppas på att kunna få tränat lite, både hund o häst. Lag lite god mat och bara vara! Kommer det sen lite besök är det ju bara bonus!!

Valparna, ja vilka godingar! Nu är det ute mera när det är väder ok. Busar som sjutton. När man är med tycker Crazy att det är ok att vara där, hon busar och uppfostrar dom jättemycket. Hon är ju lekfull trots sina 7 år. Alla valparna är fina och grova och jag är lite förvånad över hur jämna dom är. Hittils inte lika på som förra kullen, kanske inte en nackdel eller vad tror ni....

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-03-05 08:16

Sa det igår men vill gärna säga det igen, Dreamer är en kanonbra hund! Så duktig och mjuk...
Bra jobbat Tina. Ha det gott å pussla på.

Kram

Skrivet av Tessan & Gucci, 2009-03-05 08:22

Ni är jätte duktiga hela bunten. Att Dreamer är en pärla märkte jag när jag var och hälsade på, ska bli kul att följa hennes och din utveckling. Hur blir det kommer ni till Malmö?

Valparna ser underbara ut på kort och speciellt lille Pocer Face extra kul att höra att han ska flytta neråt landet.

Var rädd om dig.
Kramar från Esther och Charlotte

Skrivet av Esther & Charlotte, 2009-03-05 13:35

Tack för kommentaren i Fridas blogg! Irriterande människa som inte verkar ha ett eget liv. Ingen vet ens vem hon är!!! Enligt mamma är det sannolikt samma människa som lägger sig i och är guds gåva till hundägare även på andra ställen.... Så ledsamt med sånt...

Skrivet av Sandra, 2009-03-06 11:48

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?