En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Besiktning och återbud på valp!

Nu är det gjort! Alla valparna är veterinärbesiktigade och ögonlysta. Alla helt ok!! Det är lika pirrigt var gång. Peppar peppar så brukar det inte vara något men man vet ju aldrig..
Jag fixar besiktningen med veterinären som vanligt hemma, Johan är ju lite dålig på att veta vilken valp som skall ha vilket namn... Något han är bättre på är att åka och ögonlysa! Han och Maria (Foxy o Tildas matte) samarbetar bra på Västra djurkliniken! Inga hörselskydd denna gången på, som Johan sa: Det är ju ingen röd med denna gången... Ligger en del i det!

En återbuds valp har vi tyvärr fått, har aldrig hänt innan att vi fått vid 7 veckor.. Men någon gång skall vara den första. Eftersom dom är id märkta igår så har han fått ett namn.


D-K Price Pazzo

Han är en mysig herre som nu vill ha ett nytt hem att komma till.

I o med att dom är döpta nu så heter den andra svarta hanen Pepper, Lill miffo heter Penelope, blåögda tiken Pepita. MEN jag kan inte välja ännu själv! Vilket problem när dom är så bra alla tre tikarna! Ett angenämt problem, eller hur...

Vi har tränat en del denna veckan. Nadja och Linda har varit hemma två gånger och det har blivit spår med Kissy och framförallt apportträning. Hon spårar ju jättebra och jag får försöka koncentrera mej på att läsa linan. Igår så hittade hon någon annans apport i skogen, tog upp den men inte riktigt så glad som över en egen apport. Den var nog några dagar gammal, kanske Leo´s? Mycket socialt, platsliggning, sitt igrupp, tandvisning.
Både Nea och Milou är inte van vid barn som hoppar groda och springer mellan hundarna vid sådana tillfällen. Dreamer och Kissy är ju som sagt vana och somnar nästan.
Igår så gjorde Oscar en tandvisning på Nea, gick kanon, Emil på Milou och fick två tassar på axlarna när han satt på huk och åkte i backen ( redan innan hade han nackspärr) så det tjongade om det. Men det gick bra och han gjorde om det. Milou har ju en viss förkärlek till barnen och vill gärna leka! Alice gjorde en tandvisning på Nea, jag skrattade nästan högt, jag bad henne titta på tänderna, hon gick rätt fram, öppnade hela munnen på en förvånad Nea, körde in näsan i munnen och tittade ner i halsen på henne. Det kallar jag tandvisning!! Alice var jätteglad och Nea också!
Det är skoj att träna ihop och alla mår bra och måste berömma mina duktiga valpköpare som är så positiva. OCH som Jojje säger, en liten Lena i fickan borde alla ha! Eller hur!?

Det har säkert hänt mera... Uppdatering kommer.

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-03-12 09:06

Jag håller med Jojje, jag vill också ha en Lena i fickan. Undra om ni kan skicka henne med posten?
Grattis till alla nya valpköpare som snart ska få hem underbart fina hundar.

Skrivet av Esther & Charlotte, 2009-03-12 09:59

TACK för allt under denna härliga vecka!!!
Kram Linda!!!

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2009-03-12 18:35

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?