En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Påsken i antågande

Vad skall vi göra i påsk? En fråga som man kan ställa sej...
I en storfamilj med djur är det aldrig problem med aktivitet. Avkoppling för mej, vad är det? Sitta med en bok, sova i sängen, eller gå på teater? NEJ, inte inte alls som sk "vanligt" folk slappnar av utav!!

Jag vill inte städa, vara inne, utan ute och gärna hålla på med barn, hästar och hundar. Det ger mej kraft. Att slippa göra middag, jovisst men en familj behöver mat, där finns ingen återvändo, fast vi hjälps bra åt med den saken, så det hänger inte över på mina axlar.
Att släppa ansvaret en stund, träffa goda vänner, huset kan vara fullt, bara man inte behöver serva förmycket kan också vara avkoppling. Skratt och prat är mysigt.
Vårat hus är ofta fullt av folk, nära och kära och dom som känner mej och tycker om mej klagar inte på att huset är rörigt eller det behövs dammsugas.

På påskafton skall vi till grannarna Annika o Agne på påsklunch, därifrån går man mätta kan jag tala om!! Sen tänder vi nog brasa hemma på kvällen.
Blir nu vädret som det är sagt så blir det varmt o skönt. Alla pollen håller på att sprida sin dimma över Fagared, så det är mycket kli i ögonen och astma medicin!! Men man håller sej rullande ialla fall!!

Sandra skall till Elmia på Fredag, tänk, det är inte länge sedan som jag själv var där tycker man... Kanske 20 år sen!! Å andra sidan så var det inte så skoj, är ingen bilfantast, bilar skall starta och inte behöva tankas!!

I morgon skall jag försöka inhandla en ny dator och en symaskin! Vi får väl se hur det går... Vet nada om symaskiner men har insett att den jag har hemma ärvde min mormor efter min mamma när hon dog. När min mormor dog så ärvde jag denna utav henne. Till saken hör att min mamma dog 1971! Då var inte symaskinen ny, alltså kanske dags för en ny... Den har vi lagat ALLT med, häst täcken, hund saker, kläder, gardiner osv osv...

Ha en trevlig påsk, det uppdateras säkert under denna. Vi är som sagt hemma, åker ni förbi så titta gärna in. Jag har INTE nybakade bullar och middagen färdig, men ni är välkommna ändå!

Kram från påsk kärringen Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-04-08 11:15

Jag tror inte att det finns nånstans som man känner sig så välkommen som när man kommer till er helt oanmäld, det är underbart med människor som er!!!!
Jaså så du tycker inte om att städa säger du...tänk att precis så känner jag åxå, det är dödens tråkigt, särskillt när man har gjort det innan på jobbet....
Ha det så bra!!
GLAD PÅSK till er alla!!!
Massa kramar Linda!

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2009-04-08 12:07

Tänkte skriva samma som Linda, få ställen man känner sig så välkommen som hos er när man trillar in, oftast lerig, helt oanmäld! :-)

GLAD PÅSK!!!

Skrivet av Sandra, 2009-04-08 14:17

Jeg føler meg som hjemme når jeg kommer til dere!
Jeg finner kjøleskapet og det jeg trenger. Du er kjempeflink
med både barn, hus og dyr. Takk for at jeg kan være som
hjemme når jeg kommer til deg og Johan.
Klem fra Norge.

Skrivet av Kirsten, 2009-04-08 16:44

Tittar in för att önska en riktigt GLAD PÅSK !! Det blir lite långt att åka för mig annars hade jag gärna tittat in =)
Kram
Marie och runda Lucy

Skrivet av Marie, 2009-04-08 19:34

Vill oxå önska er en riktigt glad påsk och hoppas ni får det mysigt :) Hade mer än gärna tagit dej på orden om att titta in, men väntar på att få bilen fixad. Vet inte om Pernilla sa det, men Magnus och sonen blev påkörda för drygt 2 veckor sen, så framlycktorna pekar åt alla håll och kanter... Du vet karlar och bilkörning... hihi
Sen ska jag jobba 3 nätter nu i påsk oxå... Tur att det är storhelgsOB iaf :)
Ha det bra och påskkramar till er alla//Tina, Tarzan och Chili

P.s. Tack så mycket för en underbar hund, jag är helnöjd. Hon är bäst - tom när hon är pestig ;) D.s.

Skrivet av TTC, 2009-04-09 00:17

GLAD PÅSK Tina och Johan !!! Det är ni väl värda!! Vadå, städa?? Det har jag gjort hela dagen med mitt enorma tempo!! D.v.s. det som förr tog två timmar tar numera en hel dag och minst lika trött är jag!! Vi är på sluttampen av spår och apellkurs och det går FRAMÅT måste jag säga!! I bland fattar jag inte hur ni orkar träna både hästar, hundar OCH barn hela tiden, ni är fantastiska!! Ha nu en riktigt bra Påsk så ses vi förhoppningsvis till nästa helg, har inte fått något PM, har ni???

Skrivet av Norton med flock, 2009-04-09 19:01

GLAD PÅSK !!!

Här ska det kapas och klyvas 60 kbm ved och då krävs det också att gubbarna får mat så att dom står pall. Emma är hemma för att hjälpa till som tur är för jag gillar inte heller att stå vid spisen. Vi får se om Emma är pigg på att laga mat eller ta hand om småttingarna.

Kram Lena

Skrivet av Lena, 2009-04-09 23:36

Glad Påsk!
Kram

Skrivet av Åsa, Silva & Space, 2009-04-10 15:59

GladPåsk på Er Familjen Landén

Tezze&Makea hälsar

Kram Anette&Ebba

Skrivet av Albo, 2009-04-11 22:14

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?