En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Snart stundande röntgen för många hundar

Jo, imorgon har vi 7 st som skall röntgas.
Våra två bland annat. Det är ju lite spänt var gång.

Kissy är jag ju rätt övertygad om att hon har något fel efter olyckan vid leken, hon ser lite sned ut sen dess. Vore jättetråkigt faktiskt, sicken arbetshund hon är!!

Dreamer, ja vad kan vi säga... Att satsa så mycket i en hund spelar ju roll, sen att hon är en dröm och rör sej fantastiskt gör ju det ännu mera spännande!! Att hundar rör sej bra spelar ju inte någon roll i detta, dom kan ha fel ändå!

Igår var vi på träning igen för Lena. Denna gången var det två småvalpar med. Tiha har ju varit med förut men denna gången var "lill Miffo" Penny med, matte hade trasslat sej hit från Tjörn. Kristina som matte heter var helt överväldigad och ni kan läsa mera om detta på hennes blogg bloggis.se/stallfurusäter.
Alla stora hundarna hade varit på mh dagen innan och var lite trötta. Så vi gjorde plats och sitt övningar, lite apportering också. Tezze o Makea var med för första gången och jag uppfattade nog att hon också var nöjd med Lena och hennes upptåg!
Vi åt lite tårta som firande av bra Mh´n.

På arbetsfronten är det turbulent. Kommunen skall spara pengar. Denna tjänsten som jag har idag försvinnen från nyår, det visste jag ju innan och jag kommer inte att bli arbetslös men jag vet inte ännu VAD jag gör, vilken avdelning osv. Jag hatar oro, vill veta!!
Skulle sammanställa ett CV till min chef... Hur lätt e de då? Jag tillhör ju dom gamla, ingen skola direkt... Men många utbildningar har det blivit med åren, fram förallt inom ekonomi och datan. Såg rätt bra ut på pappret faktiskt.

Idag har våra grannar Gun o Bosse 30 årig bröllopsdag! Tänk, 30 år det är mycké de!!

Håll alla tummar ni kan i morgon!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-04-21 10:51

Jag håller alla tummar jag kan imorgon !! Klart att allt kommer att gå bra !!! Jag är precis som du jag vill veta saker och ting..inte gå omkring i ovisshet !!
Kram

Skrivet av Marie, 2009-04-21 11:54

Tack för den fantastiskt goda tårtan!!!
Efter mycket jobb och slit med att få Milou dit han är idag, så var belöningen med tårta för ett finfint MH den finaste sak man kan tänka sig!!!!
TACK för att ni är de underbaraste uppfödare man kan tänka sig!!!!
Massa kramar Linda.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2009-04-21 12:20

Vi håller tassar o tummar för er alla!!! Hoppas alla är medvetna om hur jobbigt det är att droga ner sin hund och sen se den sövd - tur att man bara gör det en gång... Resultaten blir säkert jättebra, allt annat är ju bra med Dåårkeeparna. Vet inte om jag grattade till alla fina Mh resultaten, i så fall gör jag det nu. Kan inte bli mycket bättre!

Vi går tävlingslydnadskurs nu och jag kan tala om att Winston går under benämningen "klassens stjärna" - det ni! Sen är han precis som vanligt - underbar och skitjobbig om vart annat! Tack Tina och Blogg-Johan för denna underbara skapelse!

Skrivet av Anneli & Winston, 2009-04-21 12:24

Lycka till på röntgen!!!

Skrivet av Sandra, 2009-04-21 12:36

Hoppas det går bra på röntgen i morron för er alla.
Och riktigt skoj att det gick så bra på Mh testen för alla.
På sön är det dags för oss att ställa ut igen får se hur det går...

Skrivet av Cilja&Imse, 2009-04-21 13:13

Lykke til med rtg. i morgen! Jeg kan jo fortelle at P`Trine er røntget og har A på hofter og UA på albuer! Så vi håper og tror at Dreamer har det samme! Og vi krysser fingre og tær for at alle er fri både foran og bak!
Og gratulerer så mye med flotte MH på alle! Egons bror Eddie var på mentaldelen for korning i helgen og bestod med 390 p(tror det var det)!

Skrivet av Frøydis, 2009-04-21 14:41

Tummarna hålls här oxå :) Ovisshet (tänker på både jobb och röntgen) är alltid jobbigt...
kramar och nospussar Tina, Tarzan och Chili

Skrivet av TTC, 2009-04-21 15:35

Lycka till med röntgen i morgon håller tummar och tassar.!

Skrivet av pokerface, 2009-04-21 17:50

Hej där!
Gucci skötte sig utmärkt hos vetrinären. Inte ett pip sa hon när hon fick sin spruta, ingen spya kom upp. Försökte verkligen in i det sista att vifta på svansen när hon fick syn på Johan ;) Plåtarna såg fina ut och jag har verkligen en go känsla av bra resultat på dessa. Nu ligger hon utslagen på golvet.... hon är en riktig pärla min tjej! De var riktigt trevliga på Husdjurshälsan, kunniga och så bjöd de alla på kaffe å kaka.

Kram.

Skrivet av Tessan & Gucci, 2009-04-22 19:54

Milou skötte sig bra också även om första sprutan tog i en nerv eller nåt och Maths fick sätta den igen. Så Milou somnade inte riktigt in utan var lite vaken vilket gjorde att han var lite motvals under själva röntgenplåtningen men det gick bra. Maths tyckte att höfterna såg riktigt bra ut och armbågarna normala, hoppas att dom som synar bilderna på skk tycker lika.
Han var för söt när han låg på golvet och kämpade att vara vaken;). Sover nu gott på golvet framför mig, sötnosen. Kommentera gärna hans MH film när eller om ni ser den. Nyfiken på ditt utlåtande. Tack än en gång för våran ibland lysande hund!!!

Kramar Linda och Jojje

Skrivet av Jojje, 2009-04-22 21:06

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?