En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Röntgen resultat

Jo, just nu har några kommit in på Skk´s hunddata.

Det var tyvärr som vi trodde på Kissy, hon hade ett C på ena höften, en slapp led. Vi försöker väl med omröntgning efter mera träning men man undrar ju.. Skadan som skedde, har den påverkat? Hon var inte någon skillnad när hon låg innan skadan och nu ser hon sned ut... Avelsmässigt innebär detta att så länge hon har C på höften så kan hon inte gå i avel, skada eller inte spelar ingen roll, jag avlar inte så länge det står C eller värre. Det innebär en viss träningssvacka, kan aldrig få titeln Korad, kan inte bli brukschampion eller utställningschampion.... Usch! Trösten är att det inte är en missbildning, hon var jätte jämn och fin i sina kulor, hon kommer aldrig att lida av detta!
Hon var ua fram, vilket nästan förvånar mej, 26 kg tik, farandes upp och ner för berg och hoppat ut från det mesta!!
Dreamer har A höfter och ua fram, det är vi ju jätteglada för!!
Milou, Nemi, Gucci och Mix har kommit och det var jättebra resultat!

Ja, lite gick luften ur mej, men vi är jätteglada över resten!

Precis det resultatet Mats sa, dvs han är ett proffs!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-04-29 08:18

Det var tråkigt med Kissys röntgenresultat, även om det var väntat. Hoppet är ju det sista som försvinner... men du har kvar din "Drömmare" att satsa på och här får vi gratta till ett jättebra resultat!

Skrivet av Anneli & Winston, 2009-04-29 09:37

Tråkigt med Kisssys resultat, men vem vet, det kanske går att få till B-höfter med ännu lite mera träning!!! Hade ju varit trevligt med en kull på henne eftersom hon är en så skön individ!!

Jätte kul med Dreamers reslultat, för det var ju verkligen en stor chansning ni gjorde å som gick hem så fantastsikt bra både på hennes MH och nu även på röntgen, hon kommer att gå långt den lilla drömmen... Det räckte ju att Lena hade henne i 2 dar så var ju hon helt såld på henne... Dreamer är svår att inte älska och tycka om, hon är underbar!!!
Lycka till i framtiden med fröken kelsjuk!!!

Massa kramar från Milous lyckliga matte!!!

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2009-04-29 10:47

Tråkigt med Kissys resultat. Vore ju bra om det gick att konstatera om det är skaderelaterat eller ej. Men det kanske är svårt för veterinären att se.
Grattis i alla fall till Dreamers och de andra hundarnas resultat.

Kram
Margot

Skrivet av margot, 2009-04-29 11:46

Trist med Kissys resultat. Men som du sagt själv, så kanske hon gör som sin mor och röntgas om med B... Och så länge inte det är en defekt och de kommer att må dåligt av det så är ju det huvudsaken, inte en bokstav på ett papper trots att det är viktigt också...

Skrivet av Sandra, 2009-04-29 12:07

Hejsan tråkigt med kissys resultat. Men hoppas det blir bättre med omrönktning senare. Och Grattis till dreamers resultat. Vi får komma upp en dag och hälsa på er med poker ..
Det hade varit trevligt.

kram erica och poker.

Skrivet av pokerface, 2009-04-29 13:36

Synd för Kissy!! Hoppas det rättar till sig.

Men Grattis till Dreamer!

kram

Skrivet av tezze och makea, 2009-04-29 15:54

Hallå
Huvudsaken är ju igentligen att hon inte har ont men man vill ju oxå kunna göra valet om avel o tävlingsmål utan att någon bokstav ska sätta stopp! Ny verklighet. Jag måste ändå säga att vad det än står på pappret så har ni två stört goa o vackra hundar.

Kristina o Penny

Skrivet av anonym, 2009-04-30 23:56

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?