En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Purple Rain..Purple Rain..Blogg Johan...Blogg Johan

Ja, nu finns det vekrligen underlag för att göra ett blogg inlägg !! Sicken avslutning det blev på en jättehärlig valborgshelg ...!

Började i onsdags kväll, Linda & Christer som har Norton, var här och fikade. Dom hade tagit in på Åsa camping.

Torsdag, då vi åkte till Gislaved, och hälsade på Matilda,Mark, som äger Pepita, och deras goa barn, Liam och Alicia. Jag drar på munnen varje gång jag tänker på Liam´s goa småländska när han fick en lastbil av oss, som vi tidigare på dan hade inhandlat i Ullared. -" kolla mamma"

Min fru kan inte passera Ullared utan att gå in där....
Tack för god mat och dryck Mark och Matilda och för att vi fick sova hos er.
Fredag, traditionell hundutställning i smålandsstena. Underbart väder, och massa goa valpköpare på plats. Efter en lång dag, så avslutade vi, ihop med Linda & christer hemma hos oss med grillning. God whiskey och väldigt gott med honung på grillat spm Christer stod för. Tack för en trevlig kväll. Vi hann nturligtvis med ett stopp på Ullared på hemvägen också...jag älskar dig Tina !

Lördag. In till Kungsmässan för att se uppvärmningen med Larz Kristerz. Sandra och granntösen Sara, samt jag och Alice diggade loss. Alice kan texterna bla till "Purple rain" " Caina" och " Nu åker jag hem " ..!

Uppvärmning Kungsmässan !

Sen på em så kom Jojje och Linda hit. Vi fick oss ett väldigt gott skratt åt Milou !! Först skällde han ut Sture och Anders som kom på mc hit.Tänk va skinnkläder kan se konstiga ut !! Men det roligaste va när Tina kom ut med nyfönat hår och morgonrock, då fick Milou ett spel och skällde på Tina hysterikst, som om han aldrig hade sett henne !! Han hade bara vart här i 1 timma eller så.. ! De ska fan göra sig fin,,,hahaha..

Sen så bar det iväg till Lygnevi, tack Jojje för att du ställde upp och köra. Jösses va folk det va där. Under alla år jag har vart där, (fanns även Lygnevi när en annan va 16 ! ) så har jag aldrig sett så mycket folk. Det va svårt att bugga vill jag lova.

"Purple Rain..Purlpe Rain...!! Yoohoo...!

Mycket trevlig kväll, fast det kunde vart mera dans, men jag och Tina stod längst fram och sjöng med både till Larz Kristerz och Scotts. Båda banden sjunger verkligen bra.
Träffade 3 sköna killar från Skene och Borås ute vid baren. Fan, sa den ene, du e änna lik Gunvald Larsson ( Persbrant), - a ´de e han bannemig sa den andra.!! Jag växte och Tina skrattade gott..!! Den ene ville visa sin ÖIS tatuering för Tina...då garvade jag gött...!! Hon är inte imponerad av varken fotboll eller Tatueringar..!
Sen i pausen så hade vi en liten pratstund med Peter som sjunger i Larz Kristerz, och då kunde jag inte låta bli..!


Han till höger är sångare i Larz Kristerz..!!

Vi avslutade hemma med en god macka och mjölk.!! Tack för en jättetrevlig helg alla inblandade..! God natt och sov gott.!

Kram Gunvald Larsson

Skrivet av doorkeepers, 2009-05-03 21:15

Du är underbar Gunvald Larsson!!!!!!!!!!!!!
Hoppas att vi ses snart igen!!!
Massa kramar Linda.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2009-05-03 21:21

Sicken härlig helg!!! Du är väl för go Johan *hahaha*

Skrivet av Nadia, 2009-05-03 21:24

Tack själva för en underbar helg.. Hoppas att det blir snart igen!
Hade Gunvald varit hos sin frisör innan eller? =)
Liam är så lycklig över den fantastiska lastbilen....
Ses snart! Bamse kramar från Småland

Skrivet av mathilda, 2009-05-03 21:34

Tack för en jättefin helg!! Likheten är slående Gunvald....eller Johan!! Ska kolla kameran i morgon, hoppas det finns nåt till bloggen!
Godnatt på er!

Skrivet av Norton med flock, 2009-05-03 22:03

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?