En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Det är allt härligt med riktig sommar....

Nu är det sommar! Jag jobbar fortfarande, skall göra det en vecka till. Men man njuter av kvällarna och på dagen är det så varmt att man njuter av att sitta på kontoret med AC.

Träningen av hundarna är förlagd till sent på kvällen, mest under promenaderna. Kissy kryper jättebra nu och Dreamer är hårdträning på att variera stå o plats under gång. Även innötning av ordet hit pågår, säger kom när jag är ute i skogen och på lydnadsplanen satt hon fint kvar när jag ropade hit!
Igår gick jag ner till badet när resten av familjen inklusive min pappa åkte 4 hjuling med vagn ner. Väl där badade vi och hundarna simmade och simmade. Hem fick dom sin travträning. Det är varmt o skönt i sjön, tom jag badar och njuter.

Ingen har väl missat att M-kullen fyllt 2 år? Nu är dom stora dom små liven!! Varför minns jag just deras födelsedag är en historia som tål att berättas:
Just den helgen var Boråsutställningen, jag skulle inte ställa utan jobba två dagar. På Lördagen hade vi Dalmatiner och en domare som var rätt vass, men det flöt ändå rätt bra. På natten började valpningen och jag tog över fram på småtimmarna... När jag åkte vid 8 snåret på mogonen så fanns det 8 valpar i lådan, när jag kom fram till Borås var dom 10 st, sms tjänsten med maken var fullkommlig!
Lite sliten anlände jag till Borås och samma domare som dagen innan, nu var det labradorernas tur, en om ännu surare domare (samma som gårdagen), ville inte mäta som var obligatoriskt, bestyrelesen kallades in och många utställare gick därifrån mycket ledsna.... Gissa om jag var sliten på eftermiddagen!!
Ibland är det så som ringsekreterare, andra gånger är det som i Söndags, då frågade domaren om vi ville jobba i Askersund, hon skulle döma där och ville gärna ha oss i ringen. Det värmer!!

På Söndag är det ras special i Eskilstuna. En mycket bra och trevlig domare där, hon har dömt på våra rasspecialer i Stenungsund för många år sen. Lycka till alla nära o kära!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-07-02 08:43

Det är oooolidligt varmt utan ac....
Fast på den stora ön vi är på nu blåser det lite å det är härligt...
Kramar Linda, Jojje, Tezze, Mattias, Nadia, Milou, Nea och Makea.

Skrivet av Jojje, 2009-07-02 10:46

Jag tar glatt åt mig av lycka-till´et inför helgen! Trist att inte få visa Sillen för Maritha, men desto kuligare att visa både Monstret och Sillykopian Svansa!

Skrivet av Sandra, 2009-07-02 12:42

Ja fy vad varmt det är jag och Imse var och badade kl 6 i morse var egentligen cykel dag men insåg att det var för varmt redan...
Jag har fått ett utställningstält nu så lite skugga ska vi nog kunna få till på sön börjar bli ganksa nervös nu...=) Men bara att hoppas på att det går bra.

Skrivet av Cilja&Imse, 2009-07-02 21:22

Rasspecialen i Stenungsund känner jag väl till!;) Silvas första valputställning och så blev hon BIR valp. Halvbrorsan Voys blev BIM. Jo! Även jag gillar Marita som domare. Hon har även gillat Silva under hennes fortsatta juniorkarriär inom utsällning. Har inte ställt henne i öppen klass ännu och det är inte aktuellt, dåå hon saknar tand, är mgt för hög, saknar förbröst etc... Rasspecialen med all den konkurrens finns ingen andlednng att tro att vi passa in där, trots att Silva ärvt Door Keepers fantasiska travande :) Space ska göra som debut i unhundsklassen och han är ju "lite" Door Keepers så håll tummarna!

Kram
Åsa, en vallande Silva (hon blir bara bätte och bättre) och en blivande bevakningshund Space)

Skrivet av Åsa, 2009-07-02 21:59

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?