En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Sista veckan innan semestern!

Nu känns det att det att det börjar o närma sej... Snart snart behöver man inte gå upp tidigt på morgonen!
Det har gått bra på Gotland, Nadja o Nea fick även med sej hp o ck, cert o Cacib o bim! Milou fick med sej Ck, och Makea rött band. Jag pratade med en trött Jojje idag som sa att han hade en ännu tröttare fru som hade sovit 2 timmar innan jobbet kallade!

Oscar tävlade i Lördags på Filippa sista gången och en Clear round på Ruby. Han gick nolla i Clear rounden med Filippa och ett nedslag på Ruby. I L:C gick Oscar o Filippa dubbel nolla och fick en fin röd rosett, dvs en 4 e plats! Det var en bra avslutning på deras karriär!! Nu till helgen åker vi till Laholm och visar Maggie på utställning och då tar vi med Filippa hem. Hon är så fin nu, skinande blank och mycket muskler så det blir skoj att få lämna tillbaka en så fin ponny.

Igår , gjorde vi inte något! Jo lite, Oscar o jag red en sväng, badade med hästarna och njöt. Oscar satt upp på Maggie första gången med Sadel och vi gick en sväng i skogen. Sen åkte vi till stranden med 4 hjulingen och hade med sej en gäng ungar också.
Gick med hundarna i skogen, Crazy o Annika var med. Sen hände inte mycket. Man har liksom laddat ner... Träning av Dreamer, så där, tränar mest i skogen olika kommandon men igår fick hon vila.

När vi åkte till badet igår stod ett rådjur med kid så vi nästan kunde ta på dom! Tänk på detta och släpp inte hundarna vind för våg i skogen nu vill jag gärna be om. Själv har jag sten koll nu på Dreamer.

Igår var rasspecialen, inte mycket info har vi fått, Monster blev 2 bh, Imse R i sin klass, tror jag d va... Nessie var också med men har inte resultatet än.

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-07-06 11:59

Oh, är det ingen som har informerat dig ordentligt! Jo, Monster vann den stora öppenklassen på 15 hundar, och blev sen 2 i bhkl med cert. Jag sa ju att han skulle ta sitt SBK-cert på rasspecialen (fast jag sa det mest på skoj...) Och Imse blev R i ökl men utan CK.

Nessie blev om jag inte minns fel, Bästa Veteran med CK och R-btkl!

Skrivet av Lena, 2009-07-06 12:14

Massor av Grattis till Oscar!!!! Kul med en placering! Ja Filippa är väldens finaste häst på sommaren när hennes fina korta svarta päls kommer fram. :) Tyvärr är vi inte hemma på lördag då vi åker på semester imorgon och kommer hem på måndag men vi har fixat så en kompis kör hem de andra hästarna på fredagkväll så kan de alla tre gå hemma över helgen och åka till betet på måndag/tisdag... Trist att vi inte kunde träffas men ses säkert på ngn tävling framöver. Jessica är iaf hemma och tar emot. :) Kram/C

Skrivet av Cissela, 2009-07-06 23:50

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?