En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Alla ställer upp!!

Jo så är det faktiskt, mycket goa vänner trots att det tar emot!

Vi börjar med gårdagen:
Jag jobbade i ringen med många grupp 6. Helt jätteroligt MEN mycket strul i början och kaffet kom alldeles försent!! Det innebär att mitt blodsocker hamnar i noll och jag börjar skaka av hunger! En macka blev räddningen men det hänger i hela dagen.
Det var många nollor och en kep o ett gult. En jättebra domare från Finland hade vi bägge dagarna! Synd att hon inte dömer aussies, hon hade en jättesund syn på hur arbetande hundar skall vara!
I aussieringen gjorde Harry Bir valp och Chili fick 1 utan hp.
Nemo cert o 3 bh, Dreamer ( ställd av maken) 1, Nea och Saphira 2, Milou 1, Gucci 1.2 ck, Crazy ck och 2 bt. Eller om det var tvärt om med Gucci och Crazy....
Gruppen var ojämn och inget hp.
Under tiden hämtade Sandra Andrea vid stationen som tagit tåget ner från Uppland för att visa Maggie på utställningen. Tvättade Maggie och tränade.
När jag kom hem sent om sider så var allt klart och det var bara att börja grilla.

Ett MMS kom från Freddan och Tessan med en överlycklig Tessan som åkt raka vägen från utställningen till Tjörn och startade i sin livs första lydnadstävling!! 185 p och en 3 placering blev resultatet!! Fattar ni hur bra dom är!! Och ha den energin efter först utställning, det är kvalitet på Matte o hund!! Grattis goa Tessan och coachen Freddan, som gillar Gucci fast hon snor hans mat....

Idag gick allt bättre!!
Lite strul i ringen, korthåriga dvärgtaxar bytte ras ( storleksmässigt) och fick gå sist i ringen. Samma gulliga finska idag, oj vad jag gillade hennes bedömning! En typiskt Svensk Irländsk setter fick pris 0 pga förmycket päls!! Det skulle flera domare våga göra, det är ju en jakthund! Handlern sa va f-n! Och tog domaren i hand...
Precis som dom skulle våga göra samma sak på vallhundar! I min värld har Dreamer på snudd för mycket päls för att fungera bra som en vallhund.

Mina älskade valpköpare gick det också bättre för!
Milou 1,1 ck,4 bh, Nemo 1,1,3bh cert
Nea 1 hp, Gucci 1,2 ck CACIB!! Vilken helg för den familjen!!
Gruppen fick hp och bedömningen var klar klockan 10 och alla stannade i 5 timmar! och gick in i gruppen!! Det är ju helt fantastiskt gulligt, kan inte tacka nog!!

För Maggie.... Tror det gick bra. Hon fick omdömmet mest välskötta hästen på stället och det var 70 st. Tyvärr blev väntan väldigt lång och hon tappade sugen efter 3 timmars väntan.. Men hon fick ihop 38 p. Det är vad jag vet nu, klockan halv tio på kvällen, regnet strilar utanför fönstret och dom har ännu inte kommit hem.... Johan kör och har med sej min pappa ( ej djurintresserad) Alice, Oscar, Sandra och Andrea. Tala om att ställa upp för mej!!

Filippa är återlämnad till familjen. Lite sorligt var det i morse när jag gick hemifrån och ropade på henne och hon svarade... Men hon har varit här och vi är glada för det!

Nu är jag trött, skall gå ut till Ruby som längtar ihjäl sej och har ropat hela dagen på sina förlorade tjejer ( gissa om närmsta grannen är glad....) (tur dom är snälla!) och jag skall mysa lite med honom i regnet...

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-07-11 21:37

Tackar för grattis och goa kommentarer! Det var tvärtom ;) Det ÄR väldigt goa människor runtomkring och det betyder massor!

Kram

Skrivet av Tessan & Gucci, 2009-07-11 22:08

Nu ska vi bada i leran igen och bli som folk (läs hund)...
Nemo & Harry ;)

Skrivet av Siggenemo, 2009-07-12 01:57

Ja usch vad trött man är.
Halvsov framför dumburken till en stund efter midnatt efter att vi kommit hem.
Får man sova ut på morgonen då? Svaret är som vanligt NEJ!
Lilleman ska ju alltid komma och väcka en vid sjusnåret och då måste man gå upp.
Jaja det kanske blir bättre nästa vecka då Linda ska gå sökkurs hela veckan.
Kan ju vara så att han är trött efter det.
Ha det bra och hoppas att du får vila lite idag.

Skrivet av Jojje, 2009-07-12 08:19

Vilken helg!! grattis till alla dåårar, ingen nämnd, ingen glömd!!! Ses snart, ha en skön semester alla!!

Skrivet av Linda med Norton, 2009-07-12 19:04

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?