En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Nu packas det igen!

Lite semester igen! I morgon drar vi till Askersund, jag skall jobba där både Lördag och Söndag.

Hur gick det med Kissy??

Jo hon har tillbringat dagen på djursjukhus i Kungsbacka. Kontraströntgen och vanlig röntgen på magen är gjord, hittade inget onormalt. Blödde lite ur ändtarmen så kanske det kan vara en flisa av grillspettet.... Penicillin och uppdroppning. Hon var inte så kaxig när dom åkte in men när hon kom hem var allt som vanligt! Svansen högt och nu leker hon på studsmattan med Alice och bollen. Liksom vanligt. Lite dyrare dag bara, tur att hon var försäkrad och skatten kommit!!
Idag har jag inte gått, allt har varit rörig och vi har varit lite cowboy/girls. Oscar ledde Tyra, Gun Lill-Marie och jag o Alice o Dreamer åkte 4 hjuling ner till ekhagen. Tyra mindes nog att hon var där förra året och galopperade iväg med Oscar dinglande i snöret, han fick smaka på hur en pigg kviga är!! Men hur som helst fick vi in dom och Dreamer hade mera än gärna vallat dom men vart dom kommit då vet vi inte... Hon fick sitta på Alice kommando på flaket och titta på, o faktiskt så löd hon henne!!

Nu skall hästarna gå bakom lagårn, Sonette hos Gun där det är mindre bete. Gun får också agera sjukskötare åt Kissy som skall ha mat varannan timme osv... Tur att Gun finns!!

Jag håller med om att Sunnys bortgång var chockartad, det är nog först idag som man fattat. Men det är Therese och Tobias som haft henne om benen var dag, det är där som saknaden är störst. Underbara människor som tur var har en hund till, en omplacerings finsk lapphund från min syster. Dom är sådana människor som finns bara en knippe av, älskar sina hundar och kan mycket väl tänka mej att "dumpa" en hund till där i framtiden!! Alla som såg Sunny här i Lördags kan skriva under på hur välskött hon var.

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-08-05 18:18

Halloj
Om det är så att ni inte tröttnar på camping livet så finns det en bra parkerig på en gård på Tjörn, man kan till och med få el!!!
Typ bo på gård känsla....
Man behöver inte ens boka iförväg!!!!

Kristina

Skrivet av Penny, 2009-08-06 12:01

Oj!

Här har det verkligen hänt saker. Jag tackar för en fantastisk helg så himla skoj att se alla fina hundar.

Beklagar verkligen sorgen efter Sunny tårarna bara rann när man läste inlägget.

Jo datorn har nu beslutat sig för att jag för besöka bloggen igen efter en veckas förbud, jag måste ha varit olydig eller nåt....

Skrivet av Cilja&Imse, 2009-08-06 15:32

Krya på dig Kissy!

Skrivet av Nadia , 2009-08-08 20:20

Trist med Kissy... har ju själv precis haft Jackie på djursjukhus så jag vet hur dyrt och tråkigt det är :( Men skönt att hon e bättre nu :)

Skrivet av Cissela, 2009-08-11 14:52

Ja, du har fullt upp! En tanke till Sunny med familj! Blev hon 14 år!? Ja, det är härligt iallafall! Roligt att träffa dig i Askersund! Och hoppas allt väl med Kissy nu!
Kram Emelie

Skrivet av Emelie, 2009-08-12 21:21

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?