En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Det är långt till Fjärås...

... när man får för sej att cykla!! Idag var Alice hos dagmamman, lite inskolning och inte hela dagar för att komma i gång. Jag gick med hundarna och vad skulle vi sen göra.. Vi cyklar till Fjärås sa jag hurtigt. Johan pumpade cyklarna och vi gav oss glatt iväg.
Min cykel är inte så gammal men lite rostig och jag har bara en växel, cykelkorgen är ett forna jag sen P-A lånade cykeln en gång... Johans är äldre och en riktig racer!
Sätilavägen är numera nyasfalterad så det rullade lätt nerför och vädret var strålande. Vi handlade potatis och tog en banan. Sen skulle vi hem, det går bara uppför kan jag tala om!! En backe ner vid kyrkan sen är det upp och åter upp!!
Vi var rätt möra när vi kom hem kan jag tala om!! Blir nog skönt att sitta på kontoret i morgon.
Vi åt middag och den utflugna vilsna fågeln kom hem en sväng och packade lite mera saker. Jag tror att hon förstår vad vi säger.

Nu i kväll har vi varit o shoppat gympaskor till barnen, och fikat och myst. Alla förberedelser klara inför skolstart och jobbstarten i morgon!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-08-19 19:08

13km på en cykel utan växlar med den uppförsbacken på vägen hem är inte dåligt. Frågan är om det blir så skönt att sitta i morgon? Hoppas att du inte blir lika öm i baken som jag brukar bli när jag inte har cyklat på länge. Hoppas att eran semester har varit bra, lång var den iaf. Åtminstone om man jämför med min.
Ha det så bra så syns vi.
PS hälsa Johan och ungarna!!!!

Skrivet av Jojje, 2009-08-19 20:58

Träningsvärk i morgon kanske!? Vilken tur ni tog, den går inte av för hackor! Tat lugnt imorgon, du behöver kanske också "skolas in"!!

Skrivet av Linda med Norton, 2009-08-19 22:59

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?