En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Tropisk värme!!

Jo, här är det tropiskt! Det var jättelagom att börja jobba på en Torsdag och sen vara ledig på Fredagen! Jag och hundarna tog en svamptur, in i riset och klippblocken där ingen annan går, det var svettigt med 100% fuktighet!! Jag kände mej som en wet t-shirt kennelmorsa när jag kom ut!! I en timme och fredagsmiddagen räddad med svampen, sen landade jag i stallet och där longerade jag allt 3 hästarna! Ruby tömkörde jag för att få lite smidig, dom andra longering. Maggie behöver länga på steget och Sonett lära sej att inte springa utan ta´t lite lungt!
I morgon är det tävling för Oscar o Ruby, det är rätt högt och vi får väl se om dom kommer överens! Oscar har utvecklats men o andra sidan så ställer Ruby lite mera krav på honom när det blir lite högre hinder.

I kväll blir det inte dimpa ner framför Tv´n, den fungerar nämligen inte! Inget fel på storaplatt tv´n utan parabolen!! Vi bytte från Canal + till Viasat i ett svagt ögonblick, det ångrar jag djupt just nu, inte för jag glor så mycket på själva tv´n men den skall funka, speciellt när man betalar dyra pengar, det var nog tur för leverantören att det var Johan som ringde och inte jag....

Jag får väl pussla, det gör jag på vintern men man kan ju göra det nu också! Wasgij pussel är att man skall pussla det dom på pusselsidan ser, dvs det som är bakom mej som tittar, pröva detta, det är urhäftigt! Vi har nog 20 st pussel tror jag!

Ingen bil ännu, undrar vem som vinner kampen....

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-08-21 18:09

Hälsa Oscar lycka till, vi håller tummarna på Tjörn

Kristina

Skrivet av Penny, 2009-08-22 09:58

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?