En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Vilken uppmärksamhet det blev i media!

Jo, det var helt otroligt stort här i lilla Kungsbacka o Halland över barnens vinst i Lördags! I alla lokal tidningarna och på Hallands ridsports hemsida syns dom.
Vad som nästan är mest skoj att att dessa barn som var med har verkligen tränat i flera år till detta, inga färdigköpta hopp ponnier som dom sitter upp på och vinner utan här ligger många långa timmar bakom.
Nästa omgång är samma dag som vi är i Sofiero så då blir det Micael som är coaching.

Jag red Maggie i paddocken igår, först tömkörde jag henne och satt sedan upp. Jag har tyvärr inte kraften i mina ben att rida henne fram som jag borde men hon gick i hyfsad form och var mjuk o fin, ett par galopper i lätt sits hanns även med, det blir lite vingligt och en oval bana! Men så hon hoppar! I hagen kommer hon springande och riktigt flyger över stengärdsgårdarna, när det är mat på morgonen så blir Oscar riktigt orolig för hon flyger fram och hoppar upp och ner!
Vi tränar en del även med hundarna, inte på plan utan på promenader. Kissy är en riktig fena på att krypa, väldigt lik mamma Silly att hon kan blir lite väl het och glad men skendräktigheten har släppt och hon är sej mera o mera lik.
Dreamer har fattat vad HIT betyder även ute, hon kommer studsande som en kanin.
Barnen undrade häromdagen när vi åkte ner o badade och plockade björnbär hur många fötter som samtidigt är i marken när Dreamer travar, det ser ut som hon svävar fram... Lika många som Kissys svarade jag... Gissa om dom försökte se!

Alla är rätt trötta hemma, allt har ju dragit igång och man är lite sliten. Jag jobbar mera och båda pojkarna går ju på högstadiet nu. Emil har varit spänd och det är stor omställning med nya klasskamrater och olika klassrum. Det vet jag att jag tyckte också och då gick jag i 7an när vi kom upp på högstadiet!
Ett trevligt inslag är att pojkarna springer med Johan. Men Johan tycker att det är lite sur för när han sliter för att komma runt så springer pojkarna och pratar, skrattar och skuttar över buskar fram o tillbaka... Hur orättvist är det!?
Men det är bra med lite kondis, Oscar behöver det i ridningen och nu drar ju innebandysäsongen igång igen och då lär Emil behöva detta också!

"Våran" Makea med matte Tezze har fortsatta fina framgångar, ställde upp i agility för första gången och plockade direkt en pinne! Tänk vilken duktig ungdom hon är Tezze, hunden är inte ens 2 år och är redan SVCH och Lp 1. Nu kommer säkert framgångarna på Agilityplanen som ett pärlband också. Vi bugar och bockar!!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-08-26 08:24

Ja visst e hon duktig Tezze, jag e full av beundran!!
Vad kul att det funkar så bra med Maggie oxå, där har du en pärla för framtiden. (Om inte Oscar snor henne)
Jag lider med dig Johan, visst e det knäckande när barnen bara sprattlar iväg medans man själv har fullt upp med att få fram ett ben itaget!!

Kristina o Penny

Skrivet av stallfurusäter, 2009-08-26 09:44

Härligt med hoppglad ponny! Hon kanske brås på mormor sin, som också flög över alla hinder.

Inte långt kvar till premieringen nu, hoppas ni och hästen är laddade till max!

Skrivet av Andrea, 2009-08-26 13:09

Gulligt skrivet, tackar :) Jag fick ju hunden jag bara trodde man kunde drömma om!

kram tezze o blå

Skrivet av tezze_makea, 2009-08-26 21:02

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?