En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Lite bebishoppning!

Eftersom Ruby har ont, skall gå på medicin ett tag så tog vi med Maggie istället. Hon visade upp sej från sin finaste sida och dansade fullkomligt in i ridhuset.
Oscar satt upp och dom började värma upp. Jag är ju väldigt rädd om henne och vill inte överanstränga henne så han tog det jättelugnt. Hon fick trava över lite bommar först och klev jättefint över.
Sen tog dom lite skutt i olika kombinationer så hon fick hoppa och även lära sej att svänga, det är ju lite svårt med balansen. Oscar var jätteduktig men tycker det är lite svårt att sitta helt still, så hon inte "välter" åt något håll. När dom andra red så stod hon helt lugnt i mitten och tog igen sej.
Alla inklusive ridläraren smälte för henne och hennes positiva uppsyn.

Igår red jag och Oscar ut med Alice och Sonett emellan oss i var sitt grimskaft. Sonette är lite väl pigg för Alice men vi red över ängarna och det största "problemet" var nog Ruby som inte kan skritta utan vill skena av glädje. Medicinen har börjat o verka och smärtan är nog inte så stor.
Sen red jag och Oscar lite i paddocken och Maggie jobbade i helt rätt form och gick underbart! Men jag red inte så länge för som sagt är jag rädd om henne.
I morse så tog vi en lugn tur över ängarna och i skogen, det var så fantastiskt härligt och all dagg var kvar och man såg spindelnät över allt!! Vi bor allt bra fint!!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-09-19 11:24

Haha jag läste bebis shopping... läste hela inlägget och fattade inte alls hur rubriken passade in, men kollade en gång till och då trillade poletten ner=) Härligt att det går bra med hästarna gud vad man saknar det nu när alla stubbåkrarna lyser gula och bara inbjuder till en fantastik galopp en dag ska jag ha tid till häst igen!

Skrivet av Cilja&Imse, 2009-09-19 19:45

Jag läste också bebisshopping....hahaha blev rätt nyfiken!
Kul att det går så bra med Maggie!
kram!!

Skrivet av Siggenemo, 2009-09-19 20:01

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?