En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Härlig helg med uppladdade batterier!

Jo, vi har vilat i helgen, inte sovit utan laddat oss!
På eftermiddagen i Lördags så var pojkarna och spelade Paintball, Johan var mé och det är väl lite manligt kan jag tro.... Jag och Alice gick i skogen och hittade en hel hög med gula kantareller, det är inte så många kvar nu för det är jättetorrt i skogen och vi gick bland ris och buskar som ingen annan kan ta sej fram igenom det är duktigt av en 4 åring!! Älg lus i håret fick jag ialla fall!!
Igår så gick vi en promenad med Sonette över åkrarna i det härliga vädret. Hundarn sprang som tokar!! Väl tillbaka så tömkörde jag Sonette och det ville hon inte! Hon bröt ut och rasade ner för slänten och snurrade in sej i tömmarna!! Johan hade sett det hela från fönstret och kom ut i tron att Alice hade suttit på från början, vilket hon inte gjort. Oh vad arg jag va, dessa Shettisar kan om dom vill!! Men jag övertalade henne och vi kom upp i paddocken igen, och genomförde alla med stil. Man sätts på prov ibland, och då får man tänka och tänka. Jag är inte av den sorten att jag tar till pisken i första taget och hon är jätterädd för pisk.

Oscar och jag åkte sen till ridskolan och hjälpte till på clear round, jag var banpersonal och Oscar kassör.
Väl hemma så red vi en härlig tur i skogen, Ruby är fortfarande stel och vi klättrade lite, Maggie är en pärla!
Ut i skogen och la spår till Kissy som jag även tränade en del lydnad och Johan och pojkarna sköt prick på burkar, medans hon låg platsen.
Alice blev så motiverad och var hjälpreda och tränade hopp med Kissy.
Sen tog jag o Alice en tur på 4 hjulingen, med hundarna. Nu är dom i bra kondis kan jag tala om!!
Väl hemma var det dags att bänka sej med Morden i midsommer som går på 8:an och sappade över lite till Poirot. Jag blev så fruktansvärt besviken förra veckan när jag såg första delen av Marie Ljungstedts bok på 4an, en dubbad historia och den var så dålig om man jämförde boken. Jag hör istället på fortsättningen i böckerna!

I morgon börjar jag på en skrivkurs, en önskan jag haft i många år!!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-09-21 11:55

Wow, vad kul med skrivkurs - ska bli roligt att läsa vad du tycker om den sen...

Skrivet av Anneli m Winston, 2009-09-21 12:48

Kul att det går så bra med Maggie och att hon får följa med på hoppträning. Förstår att Johan rusade ut kan se framför mig hur det såg ut. Men det var nog tur att det var en shettis och inte ett halvblod för då hade alla benen varit brutna.

Lycka till med skrivkursen.
Kram från Ronnebygänget

Skrivet av Lotta, 2009-09-21 18:36

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?