En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Mycket bebisar!

Ja, inom bloggvärlden så kan man väl inte missa alla händelser som sker, alla skall ha bebisar!! När man själv fött fram 3 barn så vet man verkligen vad det handlar om och vi gratulerar alla vi känner till deras bebisar!!
4 bebisar på 3 mammor och 4 månader är det inplanerad bland våra vänner, visst kommer sommaren krylla av barnvagnar i alla former!!
Sen att alla är valpköpare är ju ännu häftigare, tänk nästa kennelträff.... Kanske borde ha en egen bebisavdelning med nanny!!

Igår var jag och moster på skrivarkursen, det var jätteinspirerande och skoj!! Visste egentligen inte vad jag väntat mej, kände väl att jag skulle nog vara lite vilsen i samlingen men vi var ungefär jämnlika allihopa. Moster är ju pensionerad mellanstadielärare och var ju noga med ordsatser mm, själv hade jag svårt att säga ett verb ( hur var det nu då, vad är ett verb.... länge sen skolan..) men kom på hur det var!
Vi fick skriva en berättelse med ord som bara började på S. I min berättelse blev det lite spaniel, silkyterrier och shetlandsponny.... Inte helt lätt!!

Jag kan verkligen puffa för denna kurs om man tycker om att skriva, för mej har det genast börjat o gro något långt bak...... Jag har ju en dröm om att skriva en bok i deckar miljö, men vet inte riktigt när tiden skall finnas.... När man är pensionär och slutat med hunduppfödningen kanske?

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-09-23 08:08

Slutat med hunduppfödning!!!!!
Det var det dummaste jag hört!!!!
Ha ha ha de kan ni ju inte göra

Kristina o Penny

Skrivet av Penny, 2009-09-23 14:12

Nyfiken på vem nr 3 är som ska ha tvillingar...herregud va tankarna på vem det kan vara snurrar runt i hövet...
Håller med Kristina, att själklart kan ni ALDRIG ALDRIG ALDRIG sluta med hunduppfödandet!!
Kramar Linda, Jojje och Milou.

Skrivet av andersson, 2009-09-23 17:43

Håller med båda ovannämda att ni inte kan sluta med hunduppfödningen.
Och hoppas dit skrivande kommer att gå ändån .:) Låter spänande att skriva en bok.
Och deckar är ju så spänande att läsa.

Kram från oss

Skrivet av pokerface, 2009-09-23 18:14

VEM ska ha barn??? Vi som bor här nere i Skåne vet ju aldrig någonting om någonting!!???
Bara att gratulera vem det vara månde och hoppas att man snart får veta!! Sluta med uppfödning?? NO WAY san hosé eller vad man nu säger!! Planerar att skaffa ny hund när de gamla har försvunnit( tro INTE att jag önskar livet ur mina gamla hundar för det gör jag inte!!!) En aussie till med tiden kan ju bara inte bli fel, och uppfödare vet ju vem det blir.......

Skrivet av Linda med Norton, 2009-09-25 19:23

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?