En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Landat

Ja, nu har vi väl landat, veckan är slut idag för mej, är ledig i morgon.
DÅ skall jag ta tag i hunderiet igen efter en vecka av så mycket annat och många känslor. Igår fick jag faktiskt till ett litet dressyrpass med Maggie i paddocken, emellan körningar och hämtningar av barn. Jag tränar upp smidigheten och hon går fint i naturlig form även om hon inte har styrkan.
Hästarna går fortfarande ute så dom börjar bli lurviga o goa. Maggie har en så tät o fin brunröd päls! Vi skall inte träna henne så mycket inomhus i höst så den får allt växa. Manen har jag inte våga klippa av än, det är forbidden inom Connemara sällskapet och den tar vi av när vi börjar komma ut lite bland folk!

Sonette är ju lite pigg för Alice och igår kom det en mycket trevlig familj hem och tittade och provred henne, dom har en lite mindre och lugnare ponny hemma och ett byte kunde vara av intresse.
Nu visade det sej att mamma i familjen är en hundmänniska, domaraspirant och hunduppfödare med trim så vi hade SÅ mycket att prata om! Till slut så fick dom tyvärr åka men en intressant kväll blev det!

I kväll så är det tävlingsmöte på ridklubben, känner sej ju inte direkt motiverad när läget är som det är.... Men man får ställa upp för dom andra ialla fall.

En annan sak som har kommit till min kännedom är att denna helgen var det hela 3 Carrybarn som visade framfötterna/tassarna! Först var det ju Kissy, sen hennes lillebror med O´Mullans kennelnamn Focus som blev uppflyttad till lägreklass spår, och sist men inte minst Faroflox Garbo som blev uppflyttade till högreklass spår!! Det är väl bra på en o samma helg, jag hoppas att detta sporrar andra också!
Som goa Margot i Piteå sade: Att hon är en helt vanlig människa som har hund för det är skoj och lever att annat liv också, precis som vi!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-10-01 10:36

Lite sent men ett jätte grattis till uppflyttet i Appellen!!

Kram

Skrivet av Nadia, 2009-10-01 17:13

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?