En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Det är mycket tråkigt men ibland nödvändigt att omplacera sin hund, när livet tar olika vändningar. Då är det ett mycket klokt beslut av ägaren och vi vill gärna veta vart dom tar vägen och hjälper till så gott vi kan.
I detta fallet är det sjukdom i familjen och dom har redan en hund innan så det räcker med den.
Tiken är snart 3 år, mycket social och trevlig och vill verkligen jobba!! Hon är grymt bra på spår och är ur en kull som verkligen är arbetsmyror och behöver en bra ledare och mycket tid. Önskan från ägaren är att tiken kommer till ett hem som ensamhund få hon får all uppmärksamhet och tid, inte några problem med hundar hon möter ute bland andra folk osv. Uppvuxen med sina barn och inga problem med äldre barn.
Det finns jättemycket att skriva om denna tik men är ni intresserade av denna röda trefärgade stubbsvans tik så maila gärna tina@door-keepers.se
Här ett kort på Ronja som hon kallas

I stamtavlan...

Skrivet av doorkeepers, 2011-09-22

Visa hela (2 kommentarer)

..... att få 5 månders valpar att stå på 4 ben stilla i några minuter och sen springa i trav utan att skutta!! Men igår var några ur gänget i sista kullarna iväg och jag åkte för att kika. ALLA handlers var jätteduktiga och valparna ser lovande ut, dom är ju i en "ful" ålder men alla är korrekta och jag är nöjd och glad och se alla! Vissa behöver mera fett, lite tunna nu, andra behöver utveckla lite här o där men inget är direkta stora fel och framförallt super duper trevliga och positiva i allt. Domaren blev tvättad i öronen mera än en gång av dom!!

Först ut var killarna

Real Dream , Casper

Rebellion Rookie, Rookie

Remember me, Tyler

So what!, Buddah
Alla fick Hp och Tyler vann före Casper, Rookie och Buddah.
Sen var det...

Skrivet av doorkeepers, 2011-09-18

Visa hela (3 kommentarer)

Ja, det har blivit lite si o så med uppdateringarna denna veckan, som dom flesta vet är det lite sjukdom i familjen och då blir inte internet prio 1...
Men förra helgen tog familjen semester och åkte till Skåneland för en härlig dag i Ystad med goda vänner Linda o Christer och deras otroligt gästfrihet!! Vi bodde i deras husvagn och hade hur mysigt som helst. Dagen efter var det utställning på Skurups bhk, den ligger bara några kilometer ifrån deras hem så jag gick med tre hundar dit på morgonen, det är en bra uppvärmning för alla!
Väl där hittade vi valpköpare och goda vänner och vi var glada redan då, och bättre skulle det bli! Domare för dagen var Maritha Östlund Holmström, en mycket kompetent domare som dömer hundar och ser till att det är en arbetande hund och bortser från svans, då hon har Boxer själv.
Först ut var Tyler och Tezze, hp!

Sen gulliga Silver Starlet från Kissys sista kull, tyvärr ingen...

Skrivet av doorkeepers, 2011-09-05

Visa hela (8 kommentarer)

Förra veckan var ju Tyler iväg i Bjuv och dagen efter i Vårgårda, där även Brorsan Casper var med. Hp fick dom där och Tyler bir o big 2, Samantha och Sunday var där och fick hp också!
Idag var Tyler i Skurup på inoff och där blev han Bim, samtidigt som Buddah (So What) var i Vara och blev Bir och Big-2. mattes kommentar: Kanske kommit längre i finalerna om han hade koncentrerat sej på att trava, men det är ju en ur glad aussievalp på 4 månader, hur enkelt är det... Men hellre det, man ser allt för många uttråkade hundar i ringarna, det skall ju vara skoj!!

// Familjen Door-keepers

Skrivet av doorkeepers, 2011-08-27

Visa hela (5 kommentarer)

Det brukar inte bli så många kommentarer nu förtiden, det är mera när det är valpar på gång och lite så men det är väldigt många som läser bloggen ett par hundra speciellt efter tävlingar. Det är ju jätteskoj i sej, men när vi nu senaste har fått kommentarer bla från Tingeling som vi bodde granne med i Askersund och Sigrid med hästarna i Östergötland blir man extra glad.
Och ja, Sigrid det är den Connemaran som du tipsade oss om, en högvinst för våran Oscar och han är så nöjd med henne. Det har varit otroligt mycket jobb med henne, en allsidig träning, från vanlig dressyr, NH horsemanship ( för hon manglade över oss totalt), hoppträning och nu Akademisk ridning för Markus Holst. Nu ger det resultat och jag som är lite handikappad kan även rida henne, rörlig och mjuk, jättehärlig!!
Sen har vi våra utländska vänner som gör avtryck här o där samt många gulliga trogna valpköpare!!
Ville bara säga tack, det värmer!!

// Tina med familj

Skrivet av doorkeepers, 2011-08-23

Visa hela (0 kommentarer)

Japp, nu har Pernilla och Tezze varit på turné igen!
Denna gången var det i Bjuv det begav sej.
Bis för dagen, champion med sina bruksmeriter

Door-keepers Officer, alias Harry!

Extra skoj är det ju för Harry har 9 st valpar på Dragonoras kennel och säkert många blivande valpköpare som blev glada att pappa kunde stoltsera med ett Bis för andra gången i år!!

Bis valp

Door-keepers Remember me, Tyler 4 månader gammal nästan exakt.
Tyler är efter Stumpen ( Ki-ro-mas Foto Finish) och Dreamer.
Båda hundarna välvisade av Tezze!
Grattis till er båda!

Förra helgen hade familjen en trevlig weekend i Askersund, otroligt vackert väder, trevliga cykelturer och husvagns semester. Helgen avslutades med utställning för Dreamer och det slutade med ett Bim.

Idag var familjen på Tjolöholm och tittade på SM i hästkörning. Otroligt vacker, blöt miljö, sega banor för hästarna...

Skrivet av doorkeepers, 2011-08-20

Visa hela (4 kommentarer)


Japp, som vi skrev i förra inlägget så gick det bra idag, här kommer lite kort:

O, hopp!

Högt över med frambenen!!
En häst med mycket go i och en lång Oscar!!

Så avkopplade på prisutdelningen!!

// Familjen Door-keepers

Skrivet av doorkeepers, 2011-08-07

Visa hela (3 kommentarer)

Ja, ibland är det snabba ryck som en vän skrev till oss.
Sam flyttade till andra sidan Sverige till Lena som redan har Pärlan från oss och hon och hennes son Andreas skall tillsammans ha honom och vi lär se honom i spårskogen och hoppas att denna goa hund visas i bruksklass om något/några år på utställning.

En riktigt go hund som har haft ett bra liv hittils och det gjorde lite ont i hjärtetrakten att lämna honom även om han kom till det allra bästa hemmet! Som Johan sa när jag kom hem: Om vi inte hade haft två hundar redan hade han kunnat stanna!

Oscar var med sin pappa och hoppade i Himledalen, där gick han Sweeties andra runda felfritt på 85 cm och kan nu tävla "riktigt" i den klassen. Den andra klassen 90 cm gick också felfritt. Men det blev lite stress i morse, då mamma fick ta svängen om på väg till Småland med brodd, för dom var glömda hemma och det var banhoppning på gräs!

Ja, en händelse rik helg som slutat på bästa sätt!!

// Familjen Door-keepers

Skrivet av doorkeepers, 2011-08-07

Visa hela (2 kommentarer)