En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Ja så kan nu Dreamer titulera sej!
Korad idag med 413 p, helt skottfast.
Snabba kommentarer: Underbart social och trevlig hund på alla sätt!
Här ett kort tagit av Elisabeth i Lund

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2010-10-02

Visa hela (13 kommentarer)

Mat

Nu har bebisarna fått sitt första mål mat! Vi har avvaktat för dom har varit så feta ändå och Kissy har jättemycket mjölk kvar.
Så här såg det ut idag, gyttjebrottning men lätt när man bara är två!

Några till som myser är kattungarna. Den ena röda hanen har flyttat till ett par kompisar inte långt undan, han har det kanon och världens bästa läge, nästan mitt i Lygnern!
Dom andra två njuter av en fårpläd i vedkorgen....

D-K Miss Marple, alias Guccie alias Mydog prinsen kan nu stoltsera med titeln KORAD!
Även Milou och Nemo korades med med kanonbra poäng men var tyvärr lite berörda för skott för dagen. Men otroligt bra mod, nyfikenhet och dådkraft på alla 3 och mycket bra betyg från domarna, det visar att dom har många kvaliteter som vi är nöjda över!

Inom loppet av 1 vecka har vi 3 trotjänare som har somnat in, långa liv och mycket glädje för sina...

Skrivet av doorkeepers, 2010-09-27

Visa hela (3 kommentarer)

Ibland är det mycket hos en vanlig familj med lite intressen!
Baka till 4 H, baka till Fotbolls match, lunch till hundutställning och allt vad detta innebär med annat plock!
Emil gjorde mål, Oscar o Emil tyckte att Paintballen var jätteskoj, Alice hoppade Clear round och mamma var nöjd med hunderiet, dvs en bra helg!

På Lördagen ringde Pernilla som varit i Stenungsund och tävlat lägre, dom fick omspår pga arrangörs miss, så först ett fel spår, sen ett högre spår som var avkortat. Nemo fixade det galant med matte i linan, tillbaka till klubben och rätt in på planen, ingen rast o ro och en stressad situation och vad blev detta... Jo godkänd i Lägre, poäng för uppflytt men saknade en poäng i lydnaden!! Surt sa räven men Pernilla var nöjd, plats med skott var 10 och mycket annat jättebra. Vi är jättestolta och glada att snygga och trevliga hundar kan också arbeta!! Ni tar uppflyttet till våren utan problem! Grattis grattis!!

Kortet...

Skrivet av doorkeepers, 2010-09-20

Visa hela (6 kommentarer)

Nej vi pratar inte om bantning, vi pratar om bredd på valpmagen när den ligger på rygg! Så fet är den röda och den blå tiken är inte sämre hon. Dom är så otroligt grova och fina och kommer att bli riktigt bra hundar.
Tänkte att nya kort skulle tas i helgen men nu har dom börjat och glimta med ögonen så vi väntar någon dag tills dom är öppna. Blir liksom mera hund då.
Färgerna är otroligt vackra, den röda är helt nougat färgad och kommer att bli mörk mörk röd som vuxen, den blå får en djup och fin blå färg med ett svart framben!
Ordentligt med pigment finns också.

I Fredags så gick jag till skogen med Dreamer, hade inte kommit så långt så kände jag något i hälarna på mej, det var Kissy, nu hade hon tagit beslutet själv att börja gå med på promenader igen. Vila är inte hennes grej, hon vill vara i skogen! Oki sa jag och vilken lycklig hund hon blev! Min vackra och duktiga tjej, hon är trogen hon!

När det gäller hästarna har Alice fått en match...

Skrivet av doorkeepers, 2010-09-14

Visa hela (4 kommentarer)

Dom två fina tikarna är jättestora och grova! Kissy har nog grädde i mjölken och dom äter och äter, nöjda och glada. Kissy mår jättebra igen och det är skönt.Dom är ju inte så många dagar men feta o goa!

Två röda kattungar också till salu, får se om jag får kort på dom i kväll, dom är liksom svåra att fånga med kameran!! Dom kommer att få en del av Zimbas härliga päls så dom blir nog lurviga. Nu är dom 10 veckor, går på låda och börjat se sej om ute, avmaskade och lämnas först om 2 veckor.

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2010-09-07

Visa hela (2 kommentarer)

Idag har vi varit lite föräldralediga på förmiddagen! Alice, Oscar och Dreamer tog jag med på en hopptävling. Emma som hjälper oss med Sweetie var och hoppade Ld och Lc unghästklass. Ett stopp en för snäv sväng och två pet i andra. Men vi är nöjda och det är ju därför vi är ute med henne för att få rutinen.

Kissy har lugnat sej en del och tikarna är tjocka o feta.

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2010-09-05

Visa hela (1 kommentar)

Och det borde man ha lärt sej som uppfödare.
I natt började hanvalpen att bli kall och vi har suttit uppe med honom, men han somnade in nu på morgonen... Stor o stark i går kväll och helt kall på morgonen. Kunde inte se några fel på honom men man ser ju inte allt.
Två fina tikar som äter och är starka finns nu i lådan.
Vi var inne hos veterinären igår för Kissy var lite orolig men hon var helt ok och har idag lugnat sej betydligt.

Naturen är ju fantastisk och hon kände säkert att hanen inte var ok, därmed hennes oro...


Vi dom vackra tjejerna!

Skrivet av doorkeepers, 2010-09-04

Visa hela (5 kommentarer)

Kissy har valpat, 3 stycken blev det.
En röd trefärgad tik, lång svans, En blm tik lång stubb och En Blm hane lång stubb.
Skötte allt själv, och det är nog inte flera. Stora och kraftiga!

//Tina

Skrivet av doorkeepers, 2010-09-02

Visa hela (7 kommentarer)