En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

I natt har det inte blivit mycket sovit, Kissy har bäddat och flåsat hela natten. I morse var hon frusen så tempen håller på att sjunka.......
Valparna är på G!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2010-09-02

Visa hela (2 kommentarer)

En snäll person som trodde det var en bernergrupp när hon hörde kennelnamnet ropas upp i placeringen i uppfödargruppen, fotade vår Aussiegrupp ändå och var gullig och skickade detta till mej! Toppen!

Crazy, Skrot, Gucci och Miffo.

Det är en grupp man är stolt över, när man vet vilket jobb det ligger bakom och alla som ställer upp för att man skall kunna genomföra detta!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2010-08-19

Visa hela (1 kommentar)

Som vi brukar åkte vi även i år till Askersund på en minisemester och hundutställing. Vi har haft sån otroligt tur med vädret i alla år och så även i år, hemma svämmade det över på alla håll, en viadukt blev vattenfylld så en buss inte kom igenom osv.
Vi solade och badade och hade allmänt skönt helt ovetande om problemen.
På Lördagen jobbade jag som ringsekreterare, denna gången för en hel del polarhundar och andra spetsar. Per Erik Wallin var en sympatisk domare men det blev lite rörigt för vi hade 4 trevliga domaraspiranter också att ta vara på!!
På Söndagen så samlades Door-keepers gänget, denna gången bestående av Skrot, Imse, Gucci och Miffo. Alla dessa fick första pris av vår Danske domare. Dreamer fick Cert och kom 2 bt efter Crazy som blev bir och birveteran. Vi fick Hp på avel och uppfödargrupperna. Vi bugade och tackade stort.
I stora ringen placerade uppfödargruppen sej 4 och snygga fotot blev det nog... Det var tyvärr bara våran avelsgrupp så den...

Skrivet av doorkeepers, 2010-08-15

Visa hela (4 kommentarer)

Jo, visst är Kissy dräktig, det har gått 4 veckor nu och ingen tvivel! Kissy tar detta på stort allvar, får man för lite mat ( enligt henne) så snor man väl själv på bänkarna då!! Trodde inte mina ögon, min hund gå upp på bänkarna!! Har nog inte hänt sen Gemmys tid ( i gravid läge där med). När vi är ute o går så går hon ca 1 meter för mej, inte likt henne alls och häromdagen mötte vi P-A på 4 hjuling på vägen i skogen, Dreamer rusade glatt fram och Kissy viftade lite på svansen.... Hur slapp får man va??

Kattungarna är nu 4 veckor, fick sin första upplevelse av hundar häromdagen. Zimba har inte släppt in hundarna innan men nu går det bra. Vad händer om man sätter ner ett Dreamer huvud till kattungar.... Gissa 3 gånger!! Spott o fräs i stora mängder!! Dreamer blev bara glad och Kissy adopterar gärna kattungar i väntan på sina egna! ( hundvalpar hoppas vi!)

Idag kan vi även gratulera P´Trine, Dreamer och Balders syster som blivit Norsk champion! Även...

Skrivet av doorkeepers, 2010-07-31

Visa hela (6 kommentarer)

Japp, nu har det varit, det vi haft som mål länge. Vi gick upp kvart i 5 på morgonen och hela familjen stuvades in i bilen, alla utom Emil som var hos Micael. Även min pappa fick följa med. Hundarna var ju resvana vid detta laget.
Vi kom till Alingsås 7.40 och Oscars första start gick 8.00 så det blev lite bråttom. Working hunter class heter det. En terräng ritt på en liten bana, det gick bra men halmbalarna tittade hon på en gång och sen skulle dom hoppa ett hinder med en stoppskylt på, den tittade hon lite på också. Sen ridning i grupp i alla gångarter, det gick jättebra! Han blev inte placerad men det var ju många "gamla ringrävar" med som tävlat mycket fälttävlan så vi var nöjda.
Sen var det ridklassernas tur. Där skulle även Maggie vara med och storAlice. Där var dom yngst ålder på hästarna. Många var över 10 år och tävlat dressyr, fast med annan ryttare. Men vi tyckte det var en bra start för våra hästar och komma ut och se sej om. En lättare bana i alla...

Skrivet av doorkeepers, 2010-07-25

Visa hela (5 kommentarer)

Ja, nu är semestern på Öland slut, i morgon åker vi hem till våran hus o kattvakt, dvs min pappa!
Denna bloggen kommer att uppdateras när maken fört över korten från sin mobil till datorn.
Jag vet att Tessan med Gucci har många bra också!

Vi har haft många härliga dagar på Saxnäs camping med goa valpköpare. Innan vi kom hit hade Norton med husse o matte, Nemo o Harry med familj och Esther med husse o matte anlänt. Vi kom på Onsdag morgon efter en tidig uppgång. På Torsdagen kom Pepita med familj och Fredag så landade Gucci, Milou och Makea med familj på en annan camping. Var kväll var det grillning i goda vänners lag och vi har haft det kanon!
På Tordagen så var det lydnadstävling, var nästan sugen på att efteranmäla, jag anmälde ju inte pga löp och parning av Kissy osv. Men Dreamer hade precis löpt över och det sög i tävlingstarmen!
Norton och Linda var först ut, hade lite otur på platsen då det var hundar som gick upp och Norton blev lite nyfiken. Men...

Skrivet av doorkeepers, 2010-07-21

Visa hela (4 kommentarer)

Som jag har längtat efter denna hårda vår, mycket jobb och framförallt ny avdelning med 2 nya arbetsuppgifter. Även om det var självvalt så är det jobbigt!

Vi började dagen med att säga hej då till Kirsten, hon åkte efter snart två veckor här. Tur man har bra vänner som ställer upp för en ha mycket o göra familj!!
Ytterligare ett kort på Balder

Visst är han grann, ett blått o ett brunt öga!

Sen blev det röj och till tippen, att man samlar på sej så mycket under året...
En semsterbild hann jag o ta...

Efter detta åkte jag o Emil ner till byn och han tränade en del hopp med cykel, vi träffade några flera ungdomare också men jag var nog enda morsan i gänget...


Idag är det hovslagaren som står för...

Skrivet av doorkeepers, 2010-07-06

Visa hela (6 kommentarer)

Vilken fin helg vi på Door-keepers har haft, framgångar på utställningssidan och en härligt helg på många sätt!

Först kan vi berätta att ytterligare en Door-keepers har blivit viltspårschampion, den mycket vältränade D-K Miss Marple alias Gucci med duktiga Tessan i snöret! Vi bugar o bockar!!

Sen var vi varit i Borås på hundutställning. Vi bodde med husvagn och blev väl servad av Nortons föräldrar Linda o Christer. Avkopplande start på semestern!!

Först ut på utställningen var Merlin (D-K On line) visad av Norton husse Christer.
1-4 i unghundklass

Sen var det Pokerface tur med matte Erica i snöret
1-2 unghund

Sen kom Milou med husse Jojje
1-3

Sen var det Linda med Norton, 1-3

Sen var det jag som visade Penny, tyvärr inte något bra kort! 1-2...

Skrivet av doorkeepers, 2010-07-04

Visa hela (7 kommentarer)