En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Nu är det gjort! Alla valparna är veterinärbesiktigade och ögonlysta. Alla helt ok!! Det är lika pirrigt var gång. Peppar peppar så brukar det inte vara något men man vet ju aldrig..
Jag fixar besiktningen med veterinären som vanligt hemma, Johan är ju lite dålig på att veta vilken valp som skall ha vilket namn... Något han är bättre på är att åka och ögonlysa! Han och Maria (Foxy o Tildas matte) samarbetar bra på Västra djurkliniken! Inga hörselskydd denna gången på, som Johan sa: Det är ju ingen röd med denna gången... Ligger en del i det!

En återbuds valp har vi tyvärr fått, har aldrig hänt innan att vi fått vid 7 veckor.. Men någon gång skall vara den första. Eftersom dom är id märkta igår så har han fått ett namn.


D-K Price Pazzo

Han är en mysig herre som nu vill ha ett nytt hem att komma till.

I o med att dom är döpta nu så heter den andra svarta hanen Pepper, Lill miffo heter Penelope,...

Skrivet av doorkeepers, 2009-03-12

Visa hela (2 kommentarer)

Igår blev nog förmycket sötsaker för Alice mage, vi har suttit uppe halva natten och masserat en ond mage. Alltså inget jobb idag för oss! Men vi har haft det ganska skönt ändå.
Efter att ha sovit ut ordentligt för Alice så har vi varit ute i det härliga solskenet som var på morgonen, busat med valparna och tittat på lammen hos Gun. Nu skall vi spela hästspelet, som alla somvarit här får spela med Alice!

Som dom flesta har läst så var det mycket folk igår, vilket alltid är skoj. Fick lagt ett spår till Kissy i mörkningen och hon gick jättebra. Klockren på apporterna och noga i spåret. Linda gjorde ett kortare spår med Milou och jag tjatade lite att hon skulle gå långsammare med mera drag i linan. Gick kanon, klockren på apporterna. Hon gick paralellt med vägen där grannhunden Lady som höglöpte gått fram o tillbaka några gånger. Inte en min han brydde sej utan var koncentrerad på sin duktiga matte!
Nea o Nadja trasslade in sej i en sten(??!!) men gick annars...

Skrivet av doorkeepers, 2009-03-09

Visa hela (8 kommentarer)

Dvs 42 år sen jag föddes idag.. Tack för all uppvaktning !! Sicken dag det blev, kunde ju tro att man fyllde jämt..! 06:20 kom hela familjen in med kaffe och frukostbricka på sängen+paket !
Jättemysigt, sen kunde jag inte somna om, utan jag och Alice gick upp och grejade i köket.
Sen försvann alla på olika aktiviteter, så då va jag och Sandra hemma, städade lagade mat och lyssnade på Larz Kristerz. Tack Linda för den skivan.
Gun och Bosse va och grattade, sen kom massa sms och mail från alla olika håll !! Tack.

När vi hade ätit och höll på med tårta, så kom Linda, Jojje och Nadja med blommor, presenter och en jättegod äpplekaka som Nadja hade gjort, tack ! Och du e så snäll Linda som kommer med ännu mer Larz Kristerz skivor...
Med så mycket godsaker så va vi tvugna att ut och röra på oss. Tjejerna gick spår, jag och Jojje och Alice gick en runda, jätteskönt. Sen roade Jojje Alice görbra, eller om de va Alice som roade Jojje... Dom spelade hästspel ett antal...

Skrivet av doorkeepers, 2009-03-08

Visa hela (8 kommentarer)

Dagen börjar tidigt även om man är ledig, sömnen ger inte så mycket kraft utan att vara ute i friska luften! Började med Maggie och tömkörning i skogen, det gick jättebra precis som på volten igår. Hon är mycket mjukare och kan trava på volt. Jag hade med Crazy i skogen alldeles själv fick hon vara. Hem och släppa ut Maggie och Crazy och jag myste och lekte länge med valparna. Crazy fostrar dom så jättebra och blir dom för ettriga så håller hon med munnen en stund över nosen. Sen gick jag en promenad med alla tre hundarna och tränade Kissy i koppel och Dreamer utan. En platsliggning i grupp och ett gruppsittande med alla tre. Lika bra gick det! Märks att vi har tränat den sista tiden.
Ner o hämta barn och köpa hästmat. Fixa lunch, ut med hästar ur ena hagen o in i den andra. Lägga spår för Kissy och gå detta. Hon gick jättebra och paralellt med vägen där vi nästan mötte St bernharden. Ett tapp men det var nog mitt fel... Försöker jobba på hur jag håller emot...

Skrivet av doorkeepers, 2009-03-06

Visa hela (5 kommentarer)

Jo, inte riktigt sant att vi är ensamma men vårat Belgienbesök har åkt hem och det blev lite tomt... Vi har jättetrevligt ihop och pratar dag o natt känns det som! Nu är dom tillbaka i Belgien och det "vanliga" livet igen!

Korten som jag satte in sist, dom var inte tagna utav mej utan Linda och Pernilla, en liten rättelse.. Visst är dom fina korten!

Igår var det Lena träning igen. Kallt och blåsigt men rätt ok. Nu är det nästan ljust hela tiden! Dreamer är så duktig och gör så gott hon kan, igår var det stå på stället och sätta sej bakåt, apportering och platsliggning. Måste köpa en större apport med tydligare kulor som är lättare att ta. Annika och Kissy är så duktiga, Kissy apporterar andra apporter med lite övertalning och det är ju kanon!! Lite het på godis är hon också men Annika jobbar på jättebra. Nästa gång kan Crazy vara med om hon vill!

Dreamer har ju fyllt ett år, hon är verkligen en go hund, alltid med på noterna och en riktig knähund!...

Skrivet av doorkeepers, 2009-03-05

Visa hela (3 kommentarer)

Här kommer några kort, den som fattas är den svarta lilla tiken.... Vet inte varför hon inte fastnade, kanske för att hon inte är stilla! Hon är med på gruppbilden, självklart med munnen öppen i full fart!

Hela gänget, nästan...

"lill Miffo"

Svart öra tik, blå ögon..

Pokerface

President Pucko, kolla uttrycket...

Svart hane, är jag söt eller?

Kan inte vara still, punkaren!

Även några på 3 av 7 hundar

Vackra Kissy...

Tungan rätt i munnen när man har platsliggning

Bonita, rätt färg i skogen för...

Skrivet av doorkeepers, 2009-03-03

Visa hela (4 kommentarer)

Alla väntar ju på kort, istället för att jag också lägger upp dom så kan ni gå in på Lindas blogg och se, jag lägger ut några också i morgon.

www.bloggis.se/andersson

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2009-03-02

Visa hela (2 kommentarer)

Skrev precis ett inlägg, som försvann!!
Jag kommer därför att sammanfatta helgen lite kort..
Ullared, X antal tusen fattigare på bara 1½ timme, lite valpleksaker också.
Belgienbesök, stannar i några dagar, vi har himla trevligt och över på våran engelska och deras svenska.
Teater, ju vi har varit kulturella, två åsnor och en fisk heter denna, en av deltagarna uppträdde på vårat bröllop och man får ont i magen av skratt!
Lena 5 hundar, Alice och ponny i skogen i några timmar, senare kom Pernilla o sonen Pontus med Harry o Nemo, jag säger bara det ! Vilka fina hundar!! Fika och hundprat och en promenad med dom oxå, med 7 hundar!
I Lördags var Lizlott o Marie hemma en snabbis, vi skulle ju iväg till åsnorna, Bis 2 hade Marie blivit. Det bugar vi för!
Lite valpspekulanter har vi också hunnit med och i går kom Linda o Jojje, vi hade väldigt trevligt på svengelska. Men lite svårt att förklara tjusningen för Kim med Lars- Kristerz... Hur ser dom ut frågade hon!?
Eba,...

Skrivet av doorkeepers, 2009-03-02

Visa hela (6 kommentarer)