En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Jo nu är dag 1 till ända, vi hade ju en massa schnauzer och det gick bra!! Men seg i huvudet blev man!
I aussieringen gick det bra. Först in var Nemo o Makea. Nemo fick hp och Makea slät 1, så Nemo fick äntra stora ringen som Bir valp! Flöt in i stora ringen men blev tyvärr inte utplockade! Men du är så duktig Pernilla!!
Bland juniorerna så blev Skrot 1 1 ck och Milou en 2:a pga storleken. Skam den som ger sej Linda!! Bit ihop och kom igen!!
Sedan slog Skrot importer osv så han tog certet och blev Bim!! Duktig Susann! ( som står brud på Söndag!) , sedan var det Miffo och P-A´s tur. Han skötte sej galant och seglade väl fram för han har nog inte landat sedan förra helgen! 1 1 ck, fick dom med. Gucci drog dom pga domarbyte. Klara ( Kissys syster Kaluah) fick 1 1 i Unghundsklass. Hon sågs även i barn med hundringen, vilken underbar syn! En liten tjej och stora hunden, ett vackert ekipage!!
Tyvärr kom inte Jolly till veteranklassen, annars hade vi haft en fin grupp.
Hur som helst...

Skrivet av doorkeepers, 2008-07-11

Visa hela (3 kommentarer)

Idag var det slutdagen på jobbet, i hela 5 veckor skall jag vara ledig!! Men ledig o ledig... Vi skall greja med huset och ha det skönt hemma, kanske en eller annan vecka eller dagar iväg med husvagnen om vädret till låter. Sen hoppas vi ju på lite besök osv utav vänner o bekanta. Grilla och gå långpromenader! Vi får väl se hur det gick med alla dessa önskningarna....

I helgen så skall jag jobba som ringsekreterare, hela Fredagen har vi schnauzer, dvärg. I alla det möjliga färger. Kan bli spännande! På Lördag har vi Taxar i olika varianter och lite doggar i olika varianter.
Min syster yster skall jobba för Gunnel Holm som dömer aussies ena dagen, hoppas hon och Jessika sköter sej i den ringen!!

Lycka till alla vänner och bekanta, hoppas ni tycker att helgen blir givande!

I veckan som varit har det rusat omkring en del aussies i skogen, en hel flock av glada skitar!! Det är så härligt att se och veta att man är "skuld" till alla dessa dyiga hundar! Óch glada hussar o...

Skrivet av doorkeepers, 2008-07-10

Visa hela (2 kommentarer)

Jo, kan man tänka sej, vi har råkat ut för denna plågan en gång till! Väl hemma från denna resa med otroiga framgångar så började vi jobba igen på Måndagen, pojkarna var på vildmarksläger och Alice hos dagmamman. Men Tisdagmorgon började med Oscar, jag och Sandra blev akut magsjuka! Och vi blev jättedåliga. Våran vän Russel hade haft det när vi åkte från Stockholm och även Ben låg sjuk.
Idag är vi på benen om än lite darrigt. Nu har Belgarna precis avrest och allt är tomt och lugnt igen.. Vi har så jättetrevligt när dom är här!
Hoppas på att kunna gå till jobbet i morgon, lite katastrof med tanke på att man skall gå på semester på Måndag!!

Ha det bäst!
// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-07-09

Visa hela (4 kommentarer)

Nu är vi hemma igen, borta bra men hemma bäst är ju ett slitet ord men det stämmer var gång!
Lena har ju varit gullig och uppdaterat för alla intresserade, första gången hon fick rapporten satt vi i bil kö i timmar på väg från Stäket och ras speciealen. Då höll jag på att bli galen på Stockholm och dess hysteriska trafik!!
Vi är jättenöjda med våran helg i Stockholm!! Att vi står oss internationellt med egen uppfödda hundar är ju otroligt bra!! Crazy är ju en fröjd att visa upp, glad och rör sej helt underbart. Lite slarvig fram blir hon gärna för hon vill gärna ha ögonkontakt! Miffo placerade ju sej nr 3 på rasspecialen och nr 2 på WW. Då slog hon även rasspecialvinnaren som var en mycket snygg juniortik! Vad vi grät av lycka och P-A var överlycklig över sin lilla Miffo, så nära en titel!!
Resten av resultaten har ni i inläggen sedan innan av Lena!
På WW blev vi även den bästa uppfödargruppen av dom Svenska kennlarna.

När vi kom till rasspecialen var jag...

Skrivet av doorkeepers, 2008-07-07

Visa hela (7 kommentarer)

Senaste nytt från världsutställningen!

Soda, Tina och Johans grannars fina Vorsteh visades idag av Tina på världsutställningen i Stockholm. Hon är en veteran av den riktigt fina sorten!

Soda är numera World Winner i veteranklass. Dessutom knep hon ett cert!
Fantastiskt måste jag säga. Matte Gun måste vara jättestolt och lycklig!
Grattis grattis!

Jag tittade på bildgalleriet från Världsutställningen. Bild på Soda finns inte än men dyker upp HÄR SNART!

Kolla bilder från rasspecialen på fredagen på Linda, Jojje och Milou's sida!

Lena

Skrivet av doorkeepers, 2008-07-05

Visa hela (3 kommentarer)

Senaste nytt från världsutställningen i Stockholm kommer här!

Miffo kom 2:a bland alla!! juniorer. Dom var 25 stycken! Det är bara en placering från WorldWinner titel! Fantastiskt!

Crazy blev 4:a i championklass. Hon slog en hel massa championtikar med fina titlar! Yeppie avslutar Tina sitt sms med. Och det är bara att instämma!

Grattis till de fantastiska framgångarna! Vilka fina hundar du fött upp Tina!

Rapporten kommer också idag från

Lena

Skrivet av doorkeepers, 2008-07-04

Visa hela (7 kommentarer)

Idag har det varit rasspecial i Stockholm. Joni Johnson från USA som är aussieuppfödare, kennel Terra Blue, dömde.

Bedömningen är lite annorlunda mot vad vi är vana vid här. förutom 1:a - rött band och 2:a - blått band finns rosa band som betyder excellent. Det är ungefär likvärdigt med Ck enligt Tina.
Gucci, Miffo, Skrot och Crazy fick alla rosa band! Miffo blev dessutom 3:a junkk av 25 hundar!!Maries Olivia blev 2:a i junkk. Men vann gjorde en tysk ungtik. De andra blev oplacerade tyvärr. Winston Merlin fick ett rött band.
Tina hade en uppfödargrupp men den blev oplacerad.

Det var en glad Tina jag pratade med på telefonen nu i eftermiddag. Det var hundar överallt och jättevarmt. Men dom verkar trivas ypperligt i Stockholm.

Hoppas jag fått med allt! Visst ja, Linda med Milou har tagit en massa foton och så fort hon kommer hem blir det säkert uppdatering med utställningsbilder där!

Återkommer säkert imorgon med fler rapporter!

Lena

Skrivet av doorkeepers, 2008-07-03

Visa hela (3 kommentarer)

Det känns rätt härligt, tidig morgon, solen skiner och vi har Worlddog show framför oss. Det känns även jobbigt, har en del att packa, upp tidigt i två dagar och koncentrera sej.
Jag är inte speciellt nervös, har en urfälld champion och några juniorer men vi skall dit och visa att vi finns och har bra hundar! Sen skall vi titta på allt som jag hoppas kommer dit av utmärkt kvalitet.
Sen ser man ju fram emot att träffa vänner och valpköpare!! Många har jag ju inte sett på länge i denna del av landet.
Nu skall vi packa det sista, samla ihop oss och packa in barnen i bilen. Skall bli intressant att se hur det går att åka 50 mil.. Alice är ju inte jätteglad i att åka bil och vi har ju inte data, dvd i bilen utan vi får försöka med ritblock och dyl på det gamla viset. Men det går nog bra. Var morgon har hon frågat efter Stockholm!

Var rädda om er! Vi får se om jag får tag på ett internet att uppdatera, annars så görs det när jag kommer hem!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-07-02

Visa hela (2 kommentarer)