En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Idag har valparna varit ute i hundgården för första gången!!
Och den är ju som sagt rätt igenväxt och lite torra kvistar o dylikt, och så skoj dom hade!! Det var en go hörna med en blek Februari sol och snön droppar från taken.
Innan har det varit alldeles för kallt för dom små liven och dom får bara vare ute en timme åt gången.
Några dåliga bilder kunde jag få med ialla fall!!

Jag har sett hästarna i hagen säger Thriller!!

Hmm, vad där....

Mamma med och uppfostrar men framförallt så leker hon mycket med dom!

När jag öppnade luckan ut så var det nyfikna och orädda valpar som kom ut i nya världen! Det är så skoj att se och kunna jämföra med hur dom har reagerat innan i olika situationer.

Nu är dom 7 veckor och nästa helg lämnar nästan alla boet, Tootsie får ju stanna tills lämpligt hem anläder, annars blir hon kvar...

//...

Skrivet av doorkeepers, 2012-02-12

Visa hela (2 kommentarer)

Hua mej så kallt det är men vi hoppas att det skall tina upp lite till helgen, inte -16, det är för mycket!! Ialla fall när det blåser samtidigt.

Valparna är det full fart på, hej vad det går och leker som vildar, Zimba (mamma katt) hamnade i hallen med 4 valpar samtidigt. Då flydde hon ut!! Hon kom in på natten men är skeptisk och tänker nog avvakta nedervåningen några veckor till!
Här några kort på valpar o hästar tagna idag.

Mini Harry, alias Thunderstruck!

Trixie och Tribute

Tribute

Tribute, utan näsa...

Tootsie

Tinker bell, i kampen av ett grimskaft!

Thriller, Thunderstruck och...

Skrivet av doorkeepers, 2012-02-07

Visa hela (3 kommentarer)

Ja, här är så kallt att valparna får kramp i tassarna när dom går i snön, och det blir inte bättre att mamma Dreamer rullar dom i snön och leker snöboll med dom! Så ute i hundgården är inte aktuellt för dom utan dom försöker att gå mellan huset och stallet morgon o kväll.
I går kom alla ut i köket på en gång, gissa om katterna försvann fort upp på andra våningen snabbt!!
Här några huvudbilder på däckade valpar, enda chansen att få någorlunda stillbilder på dom!!

Lill Harry, Thunderstruck!!

Trixie

Tinker bell

Tribute

Tootsie

Thriller
Denna sista kille har vi ännu inte hittat något bra hem och han skulle verkligen passa som allrounder, kvick, lyhörd och otroligt...

Skrivet av doorkeepers, 2012-02-03

Visa hela (7 kommentarer)

Ja, när Emil föddes för 15 år sen var det kaos, volvon gick sönder på vägen till BB, ambulans och allt var kaos men gick bra.
I går var det ju 15 år sen och han hade tid för uppskrivning för moped i Mölndal och vi gav oss iväg lite nervösa. Jag åkte och handlade lite och sen backade in på parkeringen och gick in o väntade, mycket nervös även jag. Men det gick jättebra och en glad men trött Emil kom ut! Vi satte oss i bilen och min älskade Volvo sa inte flaska! Där stod vi! Lätt stressad ringer man till mannen och vad kan han göra hemma i Fjärås?? Ring Falk assistans och det gjorde jag och upp dök en urtrevlig ung man, som säkert hade pratat med hysteriska damer i samma situation innan!! Emil sa lite tyst, nu bryter mamma snart av bilnyckel.... Hon är lite upprörd! Killen öppnade motorhuven och vips så startade bilen!! Ett vanligt fel på Volvo V70 var hans kommentar och sen instruerade han mej så gott han kunde. En härlig jargong på Göteborska dialekten och sen gav sej...

Skrivet av doorkeepers, 2012-01-31

Visa hela (2 kommentarer)

Idag är ingen vanlig dag, Emil fyller 15 år, vårat proffs på fotboll i familjen!! Hurra!!

Annars är det mycket bärande familj just nu, makens ord när han kom in med tre av huligarnerna i går eftermiddag, man får liksom flashbacks från Berner tiden!
En liten bild av detta:

Fr v. MiniHarry Thunderstruck, långsvansad tik och till höger Thriller!

Det är för kallt att vara i stallet på nätterna när det blåser så illa kallt så dom är inne kvällar och nätter och kommer ut på fömiddagen. Det är dom väldigt nöjda med.

// Familjen Door-keepers

Skrivet av doorkeepers, 2012-01-30

Visa hela (2 kommentarer)

Ja, fick tagit lite kort, dom är ju fortfarande inne i grovköket, det blev ju helt plötsligt mycket kallt och det blev lite väl drastisk omvälvning, trots två varma grislampor!
Se och njut, för det gör vi av dom!


Söt tik

Busig Thriller

Annan söt tik

Mat time, fast morsan börjar o tröttna!

Typ här!! Kan det bli tydligare?

E ni tröga eller??

Ok, då busar vi!!

Eller letar godis...Inget fel på näsorna!!!

Men busa kan vi väl? Thunderstruck o Tootsie terrar mamma!

Eller fjäskar......

Skrivet av doorkeepers, 2012-01-24

Visa hela (12 kommentarer)

Ja hua mej vad tiden går, nu är vi inne på valparnas 5:e vecka och dom är så sociala och trevliga! Nu måste dom få lite mera utmaningar och skall få flytta till sitt större boende. Det blir bra så dom kan utvecklas och bli harmoniska!
Alla är väldigt kelna och lekfulla, mycket kampvilja i dom små liven!!
I dags läget är det en tik och en hane otingad och någon superduper fodervärd har tyvärr inte dykt upp så då blir vi väl " tvingade" att ha en hund till hemma, kan bara inte släppa lilla Tootsie!!

Annars har det kommit snö, för första gången i vinter och hundarna är så rena och fina och blir ystra och glada i snön! Lika så med hästarna! Idag fick Pontus framskor och snösulor så vi kan få i lite brodd lagom till isen kommer. Lilla Sonette såg mycket bra ut i sina hovar, väldigt lite bärrandsröta kvar och hovslagaren var nöjd efter Åby besöket.

// Familjen Door-keepers

Skrivet av doorkeepers, 2012-01-23

Visa hela (0 kommentarer)


Ja, idag fick jag lite hjälp att ta kort på bebisarna!!
Just idag är dom introducerade i matkarusellen, vilket inte har varit nödvändigt innan för Dreamer är som värsta mjölkossan!
Här i tror samma ordning, dom tre första tikarna är så fruktansvärt lika på kort! Den ena är lite mörkare, men annars superlika!

Långsvanstik 1

Långsvanstik 2

Långsvanstik 3

Tootsie!

Långsvanshane

Stubbsvanshane


Hallå?

Fångad i farten!!

Jag är sällskaps sjuk!!

Fundersam.....

Ja,...

Skrivet av doorkeepers, 2012-01-19

Visa hela (9 kommentarer)