En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
elinhu

Under ytan

Från och med nu finner ni mig på:

www.elinhu.blogg.se

Tänkte att det var dags att prova på något nytt!

Skrivet av elinhu, 2009-01-15

Visa hela (0 kommentarer)

Ja då var det dags för en summering av året 2008.

* Pluggade på vårterminen klart mitt naturvetenskapliga basår på universitetet i Örebro
* Flyttade tillbaka till Bollnäs
* Sommarjobbade på karlslunds äldreboende
* Dansat som en tok hela hösten med HDT och alla grupper
* Sound of music och Footloose musikalerna i Stockholm och Cats musikalen i Dalhalla
* Tågluffning i Europa med Helena. Hann med Köln, Paris, Vis, Budapest, Wien, Berlin och några små stopp här och där…

Det är väl detta i stora drag som har skett under detta år. Men visst har man hunnit med en massa annat också, man får absolut inte glömma alla dessa människor jag har spendera 2008 året med. Alla dessa har gjort mitt liv betydelsefullt och jag hoppas att ni förstår hur mycket nu betyder för mig!

Vill inte ta och skriva en massa saker och hädelser som hänt under detta år som ingen orkar läsa därför tänker jag avsluta detta år med detta inlägg och önska alla ett GOTT NYTT...

Skrivet av elinhu, 2008-12-31

Visa hela (2 kommentarer)

"118100 tror att Elin Hultgren är en söt och charmig person. Vi tror även att hon gillar kuddkrig och spjutkastartävlingar."

hm...

Skrivet av elinhu, 2008-12-13

Visa hela (1 kommentar)

Ja jag som hade tänkt att bli en mer aktiv bloggare får väl snart äta upp det löftet. Vet inte varför tiden bara rinner iväg, egentligen har väl jag all tid i värden men det verkar inte bli något av det…. Hm, kanske ska göra bloggandet till ett nyårslöfte, eller vad tycks?

Lördagen spenderades med Lisa, massa julklappsshoppande, god middag och sedan Britney Spears dokumentären på tv. På söndagen åkte jag och Sandra iväg på Lucia i kyrkan, stämningsfull och vackert! Sedan åkte vi hem till henne där jag bjöds på underbar mat och efterrätt, till detta blev det en film.

Igår måndag hade jag sista Hdt träningen för denna termin och därefter sista lektionen med vuxengruppen. Så nu har alla mina lektioner för denna termin alltså varit, måste bara säga att jag är otroligt stolt över alla mina elever, de har kämpat på under hela terminen och utvecklats massor. Hoppas på att vårterminen blir lika lyckad!

Idag då… jo jag och Lisa har återigen ägnat oss åt...

Skrivet av elinhu, 2008-12-09

Visa hela (0 kommentarer)


Ja nu är det mindre än en månad kvar till jul och min julshopping är på sin högsta nivå, eller rättar sagt har jag nog överstigit den nivån jag hade satt. Inget jag dock kan göra något åt då jag bara ser alla mysiga julsaker som bara skriker: Elin ta mig hem! Så ja min nästintill obefintliga inkomst minskar drastiskt. Vet nu inte hur jag ska få råd med alla julklappar har ju familjemedlemmar så det skulle kunna räcka till ett helt fotbollslag med avbytare. Men, men det löser väl sig tillslut, det gör det ju alltid.

Nu i helgen blir det en massa julgodisbak i form av knäckäpplen och ischoklad, dessa ska sedan säljas på julskyltningen för HDT. Hoppas vi lyckas samla ihop en massa pengar! Julskyltningen betyder också dansuppträdande vilket ska bli riktigt kul, alla mina fem grupper ska vara med och sedan blir självklart även hälsinglands med, ska bli riktigt kul som pepparkaka och tomtetjej!

Ser fram emot att folk nu snart får lov och kommer “hem” det känns...

Skrivet av elinhu, 2008-11-27

Visa hela (1 kommentar)

Ja det är så att inte förens mörkret kommit till staden som man börjar tänka på hur mycket ljus det finns även på den mörkaste natten. Känns ju egentligen hur dumt som helst att jag kan sitta och titta ut från min fönster så här sent och se alltifrån Folkets hus och bibliotekets logga, Jet mackens bensinpris, Max skylten samt hela kyrkan upplyst. Åh inte tar det stopp där… nej gatuljus finns också i all överflöd. Visst de sistnämnda är ju faktiskt även till för säkerhet både för trafiken och för folk som är ute och går. Men det är allt det andra jag tänker på. Om man bara visste hur mycket energi det går åt för allt detta tror jag att folk skulle tänka lite annorlunda, visst kyrkan är ju jätte vacker men varför ha den upplyst varje kväll/natt under de mörka månaderna? Åh sedan ser jag ingen nödvändighet med de upplysta skyltarna på Folkets hus eller biblioteket, inget är ju i alla fall öppet den här tiden på dygnet… Hm ja jag undrar jag hur alla tänker,...

Skrivet av elinhu, 2008-11-18

Visa hela (1 kommentar)

Ja till helgen kommer underbara Anna Lu på besök, det ska bli otroligt kul! Får väl se om jag och Lisa kommer på något smart att göra, annars blir det väl i alla fall en massa snack!

Ikväll ska jag i väg på HDT träning, ska bli riktigt kul… måste ju verkligen öva till våran lilla spökshow som är nästa vecka!

Måste även berätta om min “lilla” julkänsla som har svallat över mig! Det började för en vecka sedan då jag och Lisa tog tåget ner till Gävle för att gå på bio. När vi sedan gick in på Åhlens slog det mig… det är ju snart jul! Julpynt och grejer överallt, åh jag vill ha allt! Så denna vecka har jag gått här på stan och trånat, har tom. gjort en inköpslista över alla julsaker som jag SKA (eller i alla fall jag vill men inte plånboken) köpa. Det är ju så mysigt med jul och då vill jag också ha en riktig julstämning i mitt lilla hem. Åh det kommer bli så bra! Men för ni som kanske anar en liten överdrift kan jag lugna er med att jag...

Skrivet av elinhu, 2008-11-06

Visa hela (2 kommentarer)

Lördagen börjades med en simtur med Lisa sedan cyklade jag iväg till stan där jag mötte upp med Maria och Helena. Efter en fika på Normans letade jag och Maria efter en present åt Mathias vilken även gjorde att vi fick två stycken drömchansen lotter! Efter en lång väntan i min lägenhet hämtades vi sedan upp av familjen och åt sedan middag alla tillsammans. Proppmätta åkte vi vidare till Mathias som bjöd på massor av fika… Kände mig sedan febrig när jag åkte hem och la mig.

Denna dag har jag mest varit med Lisa snackat, ätit och bara tagit de lugnt… snart kommer Maria till mig, hon ska “bo” här några dagar nu… och vi tänkte börja med en riktig myskväll!

Har även fått lite konstiga tankar denna helg… de är ganska svåra att förklara, önskar själv att jag viste vad som menas med dem. De är inga dåliga tankar denna gång utan dem är faktiskt bra, men visst känns det konstigt.

Varför fick jag än sådan konstig känsla av dig denna gång? Varför...

Skrivet av elinhu, 2008-10-26

Visa hela (2 kommentarer)