En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

emelajs

en blogg om allt från regn till kärlek.

Martina har skällt på mig för att jag inte skrivit om helgen hoss henne och Robin, så nu gör jag det.
för det första så möttes jag av en aningens utmattad Tina, vi gick och städade ur ettan, och ja den blev kliniskt ren som vi slet, men det var det värt.
vi hade så klart underhållning och nej då menar jag inte musiken, utan Martina och Robin som har en förmåga att låta som ett gift par, en kommentar som är känd utöver kristianstad numera är, -ROBIN! VI VILL INTE HÖRA DIN JÄVLA NEGERSTUDS! (inget illa ment) AA, haha vem behöver tv?
sedan var det ju dags att börja flytta in i tvåan och få i ordning saker och ting. Och med Martinas organisition, Min kvickhet uppför trapporna och Robins......eh...förmåga att byga väggar av kartonger (hehe), så var vi en trio som ingen förr har skådat!
Nåväl, när den sista kartongen skulle bäras uppblev Tina akut kissnödig och flög in på toan med öppna dörrar, väl tillbaka möts jag av en spikrak Tina med ögon som tennis bollar,...

Skrivet av emelajs, 2008-07-15

Visa hela (0 kommentarer)

Emelie&Fanny befinner sig där denna veckan,
More info på - www.emelajs.bilddagboken.se

Skrivet av emelajs, 2008-07-06

Visa hela (0 kommentarer)

SPANIEN VANN!
FERNANDO TORRES, jumy! :)

Skrivet av emelajs, 2008-07-01

Visa hela (1 kommentar)

Då var denna helgen avklarad har jobbat häcken av mig hela helgen och änteligen är jag ledig!
Imorgon bär det av till Hässloholm och sova över hos Tina i deras nya lägenhet :)LÄNGTAR!
Sedan antar jagatt vi mysker en massa och på Tisdagen ska Tina köra upp och antingen kommer hon hem glad eller mindre glad men jag tror att hon klarar det
Avkoppling i kväll med EM Finalen Spanien-Tyskland (HEJA SPANIEN)!
OCH SLUTLIGEN ETT STROT GRATTIS TILL FANNY SOM FYLLER ÅR IDAG! -PUSS TILL DEJ LOVLII!<3

Skrivet av emelajs, 2008-06-29

Visa hela (0 kommentarer)

Jag hade nästan glömt hur det känndes,
Den varma kännslan
Färgen som fanns under allt grått
Att det var varmt
Torrt och
Inte regnade
Idag var det änteligen SOMMAR för första gången på länge :)

Skrivet av emelajs, 2008-06-25

Visa hela (0 kommentarer)

Idag bar det av till Hässleholm för att spendera dagen med Martina (och jag kan säga att jag hade sovit mycket den natten eftersom jag vet att det skulle bli en dag med mycket skratt).

Väl framme tog vi en runda på stan och köpte vax till ben och ögonbryn och var även på jakt efter den perfekta öggonskuggan men stötte hela tiden på hinder,rea varor, WE LOVE REA!
Nå väl efter att käpat oss loss från lågprisvarorna hittade vi (butiken) ögonskuggan som dåkostade 155:-, seriöst för en ögonskugga? Det är inte lätt att vara tjej.

Efter rundan på stan bar det av hem och vi spelade Wii fit, alla som har Nintendo Wii och inte har Wiii fit -KÖP DET! Det var verkligen roligt och jag var verkligen kass förutom på en grej, hehe.
Men att spela Wii sög musten ur oss så nu var det dags att vaxa benen och ögonbrynen på Martina :D!
Vi började med benen och av ljuden att dömma var det inte så bekvämt, men för mig var det som fick dra det var jätteroligt! Men jag kommer antagligen...

Skrivet av emelajs, 2008-06-16

Visa hela (0 kommentarer)

Alla borde göra upp minst ett mål här i livet, man kanske inte gör det medvetet men man har nog ett mål med sig själv. Jag har då påbörjat att göra en lista med saker som jag ska göra innan jag fyllt 40, den innehåller för tilfället: HRM...Surfa!(Ja det var den listan)
Men under livets gång (minst fram tills man fyllt 30, så man kan ha 10 år på sig att utföra sakerna) kommer man att fylla ut den här listan.
Efter det har man ju fyllat 40 och har man tur då sliper man 40 års krisen då det kommer att hända en rad massa spännande och ungdomliga grejer till :)
Men listan gör ju att man har något att se fram emot och något att längt till (jag vet då ingen som längtar till att fylla 40, ?)
Så kom ihåg att ta vara på livet och gör det till dit eget, för det är du som påverkar dig själv!

Skrivet av emelajs, 2008-06-10

Visa hela (0 kommentarer)

4/6-08
ÄNTELIGEN!!!!! ( :D ) Sommarlov, whooo! Att det faktiskt är här (?) Helt sjukt, men men...
Igår började några av oss i klassen (bla. ME), smått fira med allsången i Tivoliparken (Ola, Elias feat. Frans, Caracola m.m) SUPERMYSIGT - SOMMARFAKTOR :)
Sedan idag var det ju då avslutning med klassen och vår(a) mentor(er),
började kl. 9.00 då fick vi göra ett litet ärende, sedan gick vi ut och fikade och spelade kubb :D, jagkan ju erkänna att jag...hehe, inte är så bra! Men kul var det och det är det som räknas.

Efter det var det dags för några av oss att gå till Rose Garden och äta (GOTT VAR DET) trävligtträvligt, Och jag kan säga att om man betalar 75 kr. och får ta hur mycket man vill, då tar man mycket, jag och MAlin vik ämpade med den där jädra friterade bananen :) Men den gick ner.

Sedan av det bara en sak som fattades, STRANDEN! Och det var nästa stopp, soligt, blåsigt och härligt! 21 grader i vattenet så vi alla badade må ni tro! Tack för en härlig...

Skrivet av emelajs, 2008-06-10

Visa hela (0 kommentarer)