En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
emelia

It's brighter now, I will make it on my own

Livet kan vara underbart ibland.. Jag är en Glad tös alltid, förutom när jag är ledsen men det har en logisk förklaring faktiskt.

Nu kommer ni hitta mig på:

http://emelia.wblogg.se/

Skrivet av emelia, 2008-10-20

Visa hela (0 kommentarer)

Ja, vad ska man säga?? En HELT UNDERBAR helg i Eskilstuna. Precis vad jag behövde. Kommer ABSOLUT åka dit igen, det kan jag tala om!!
I fredags myste vi bara på kvällen... Typ lagade lite åt, drack lite vin och myste till det i soffan. Somnade sent och vaknade tidigt så vi låg kvar i sängen till typ halv 1 =o)
Sen gick vi en runda i Eskilstuna, vid ån. Det är rätt fint där fakiskt. Och fint väder hade vi med. Solsken och mys... Gick lite på gamla stan och sen hem och myste lite till. Lagade lite mat... Drack ytterligare lite vin....

Sen diskuterades huruvida nöjd man var med utrustningen... Jag tyckte det var som en pepparkvarn (ni som sett Sex and the city kanske kan associera till vad jag menar)
Det blev även endel piggelin-prat. Vi har haft en supertrevlig helg och jag åkte därifrån med en bra känsla i magen.

Och vad gäller Joakim... Du är bra elak.... Måste jag säga, Pengarna ska jag ha vad du än har för undanflykter. Du LOVADE mig att betala halva hyran under...

Skrivet av emelia, 2008-10-19

Visa hela (0 kommentarer)

Jahaja, nu var man "som en ny människa". Gårdagen var hemsk och den tänker jag inte ens berätta om. Men nu är det gjort. Det är bara det att nu ska jag stå ut med smärtor och blod. Inget trevligt. Önskar du kunde förstå att det här är ditt fel och ENBART ditt fel.
Kunde ju ha besvärat dig med att höra av dig, dålig undanflykt att du inte visste när jag skulle vara hemma. SMS kommer fram även om mobilen är av. Det kommer när den är på igen. ALLA ringde eller skickade SMS för att höra hur det var... ALLA utom just den jag behövde höra från. Han var "för upptagen".

Nu är jag iallafall uppe hos mams och paps. Det är skönt. Ska lyxa till det med en bastu snart. Sen ska jag äta något är det tänkt.
Längtar lite till helgen och Etuna... Ska bli hur mysigt som helst! Mkt vin, mkt ljus och mkt skitsnack och mys. Det är bra! Det är precis vad jg behöver kan jag tro...

milla.

Skrivet av emelia, 2008-10-14

Visa hela (0 kommentarer)

Ja, iaf dom som inte kan sköta sig....

Helgen har varit supermysig. I torsdags var jag ju med Tezz till Helsingborg. Slutmodell på nagelutbildningen. Hon klarade 2 moment av 3. Hon kuggade gelén men det är bara att ta tag i det igen. Gör om, gör rätt!
Fick iaf lite shopping pågina. Bra för själen.

I fredags var det jobb på förmiddagen. Sen kom mamma och pappa. Mys med vin och ost och kex i soffan.
Sen sovs det och på lördagen plockade vi med oss angelica och åkte ner till kivik och kollade äppeltavlan och handlade en massa gott på buhres och sen på musteriet. Hela kvällen åt vi en massa gott och drack vin.
Idag har vi varit husliga. Pappa åkte hem vid lunch och mamma, jag och angelica bakade kanelbullar och kladdkaka. Sen kom M och F hit och fikade lite.

Nu ikväll har mamma och jag myst lite och kollat på en beck film.

Nu ligger jag i sängen och är nervös inför morgondagen. Jokke har inte ens hört av sig för att höra hur det är. Nu vet jag ju hur intresserad han...

Skrivet av emelia, 2008-10-12

Visa hela (1 kommentar)

"Ge mig nåt som tar mig någonstans för jag vill veta om kärlek finns" sjöng du på första plattan. Vad vet du om kärlek nu åtta år senare? "

- Jag vet betydligt mer än vad jag visste då för då visste jag nog ingenting. Det är rätt intressant att man överhuvudtaget berördes av saker. Att man inbillade sig att någon relation betydde någonting egentligen för det gjorde de inte alls. Det var sådant man inbillade sig mitt i natten när man gick hem.
Att det var för jävligt och att man var olyckligt förälskad. Det kan jag tycka var lite koketteri, nu när man har upptäckt att skalan inte gick till fem som man trodde då utan till femton.

Skrivet av emelia, 2008-10-08

Visa hela (0 kommentarer)

Ja igår var det gyn och nu ska jag tillbaka på måndag. Det var inte så farligt men satans vad nervös jag var! Men allt gick bra och det kändes väl lite småjobbigt att träffa Jokke men det var inte så farligt som jag trott. Men när jag skulle gå och han kramade mig... Då önskade jag att den kramen aldrig skulle ta slut, men det gjorde den och med tårarna rinnandes gick jag hem.
Jag vet inte om jag grät för att det var Jokke eller för att nervositeten släppte, kanske lite av varje.

Nu sitter jag och väntar på Fia. Hon och Vickan ska komma hit och hon har bakat en äppelkaka som hon kommer hit med! Det är inte fy skam inte!!!

Jag har pinglat till det lite med ljus och mys... Så det blir en riktig myskväll nu!

milla.

Skrivet av emelia, 2008-10-07

Visa hela (0 kommentarer)

Idag är det dags... Dels för läkarbesök och jag ska även träffa Jokke för första gången sedan vi gjorde slut.
Är riktigt dundernervös nu.... Vet inte hur det här kommer sluta riktigt.

Sen ska jag vara tvungen att jobba ikväll med.... Ska tydligen baa jobba hela tiden är det tänkt. Fast jag inte vill... Jag skulle få jobba så lite som möjligt men... Nu jobbar jag hela tiden tycker jag.

På fredag kommer mamma och pappa igen. De blir kvar hela helgen. Ska även hinna med 2 kalas på fredag tänkte jag. Ronja fyller 2 och alex fyller 17. Mina små snuttor... Ni kommer alltid finnas i mitt liv även att det blev såhär....

Nej nu ska jag äta frukost eller nått... Om jag nu kan få i mig något...

milla.

Skrivet av emelia, 2008-10-06

Visa hela (1 kommentar)

I'm not pretending
No hope, no love, no glory
No happy ending

This is the way that we love
Like its forever
Then live the rest of our life
But not together


Ja, nu ligger jag i sängen. Det är första gången sedan Joakim lämnade mig som jag ska sova själv här och det är första gången jag ska sova i sängen sedan jag blev själv.
Just nu känns det som att jag ligger och väntar på att han ska komma hem, fast jag vet att han aldrig kommer komma.
Idag sa jag upp lägenheten. Det känns vemodigt. Jag skaffade den för att vi skulle kunna vara tillsammans. Vi var så rätt för varandra. Jag har aldrig varit så lycklig som när han kom hem från Sweden Rock den där sommardagen. Då var jag säker. Så säker på att han var den .
Den jag skulle växa ihop med, den som jag skulle få barn med, den jag skulle bli gammal med. Och vad är vi nu?
Nu är jag bara patetisk som ligger här med tårarna rinnande nerför mina kinder i sängen som var vår...

Skrivet av emelia, 2008-10-01

Visa hela (0 kommentarer)